A gyönyörű Mila Kunist így elcsúfították: a színésznőt fel sem ismerni új szerepében

Mila Kunis a Four Good Days című dráma kedvéért alakult át.

mila-kunis
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywood legelhivatottabb színésznői mindenre képesek, hogy hitelessé tegyék az általuk alakított figurát: ha a szerep úgy kívánja, átformálják alakjukat, befestetik a hajukat, sőt még arra is hajlandóak, hogy a maszkmesterek teljesen elcsúfítsák az arcukat.

Ezt Mila Kunis is bevállalta legújabb filmjében. Az ukrán származású színésznő a Four Good Days című dráma kedvéért alakult át teljesen.

Mila Kunis felismerhetetlenül fest az új filmjében

2012-ben az Esquire magazin a világ legszexibb nőjének választotta, ám ezúttal nem a tőle megszokott gyönyörű külsővel tűnik fel a vásznon. A haját lenőtt szőkére festették, műfogakat kapott, és fogyott is a szerep miatt, valamint az arcát több apró seb is borítja, mint az a trailerben látható. 

Nem véletlenül volt szükség ilyen látványos változásra, a sztár egy drogfüggő nő bőrébe bújik, aki édesanyja segítségével próbál meg szembeszállni démonjaival. Az igaz történeten alapuló alkotásban Glenn Close is feltűnik, aki a főszereplő, Molly anyját alakítja.

A cikk az ajánló után folytatódik

A filmről készült első bemutató határozottan meggyőzte a rajongókat, akik örülnek, hogy Kunist végre komolyabb szerepben láthatják. Az utóbbi években inkább vígjátékok vonalán mozgott, olyan mozikkal nevettette meg a közönséget, mint a Rossz anyák első és második része, a Ted vagy A kém, aki dobott engem.

- Oké, már a trailertől elkezdtem sírni, annyira örülök, hogy Mila végre megmutatja, mennyire tehetséges ilyen hosszú idő után!

- Az a fizikai átalakulás, amin Milának át kellett esnie biztosan borzasztóan nehéz volt! Teljesen úgy fest a trailerben, mint aki nagyon beteg - írta az egyik hozzászóló.

A filmcsillag korábban is megmutatta, mindenre képes, hogy a lehető legjobban idomuljon az általa játszott karakterhez. A 2012-ben bemutatott Fekete hattyú balerina szerepéért öt hónap alatt közel 10 kilótól szabadult meg.

Sztárok nagy filmes átalakulásai

Képes összeállításunkban megmutatjuk, melyek azok a sztárok, akik szinte eggyé váltak az általuk megformált karakterrel.

Ezt is szeretjük