Íme Mila Kunis és Demi Moore közös reklámja: ezért akart Ashton Kutcher exével együtt forgatni
Mila Kunis és Demi Moore az AT&T vállalat reklámjában szerepelnek együtt.

mila-kunis-demi-moore-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mila Kunis és Ashton Kutcher 2012 óta vannak együtt, 2015-ben kötötték össze az életüket. Két gyermeket nevelnek, Wyatt 2014 októberében, Dimitri 2016 novemberében született. A jóképű színésznek nem ez az első házassága, Demi Moore-ral 2003-ban ismerkedett meg, majd két évvel később elvette, végül a színész félrelépett, ami a válásukhoz vezetett. 2011-ben jelentették be, hogy tönkrement a kapcsolatuk.

Érdekesség, hogy Kunis legújabb AT&T-reklámjában nem mással, mint Demi Moore-ral szerepel együtt. Ez igazi szenzációnak számít, hiszen ritka, ha egy híres sztár felesége és exe működik közre egy projekt erejéig.

Mila Kunis és Demi Moore reklámja

Február 14-én, a hétfő hajnali órákban rendezik meg magyar idő szerint a Super Bowlt, ami az Egyesült Államokban az év sporteseményének számít. A meccs alatt rengeteg kreatív és különleges reklámot vetítenek, amelyekben általában a legnagyobb sztárok szerepelnek. Az AT&T telekommunikációs vállalat legújabb kisfilmjében például pont Mila Kunis és Demi Moore látható.

Az egyperces történet arról szól, hogy osztálytalálkozót tartanak, ahol kihirdetik a leginkább csodált személyt a volt diákok közül. Az egyik asztalnál Kunis ül a barátnőivel, a másiknál pedig Moore, mind  a ketten arra számítanak, hogy híres színésznőkként ők kapják meg az elismerést, ezért még a bejelentés előtt egyszerre megindulnak a színpad felé, ahol összetalálkoznak, és azt kérdezik egymástól, hogy mégis mit keresnek itt. Igen ám, de végül egy harmadik személyt hirdetnek ki nyertesnek. Ebből pedig egy kínos szituáció keveredik.

A végén Moore odaszól Kunisnak:

- Fogalmam sem volt arról, hogy ugyanabba a középiskolába jártunk!

Erre Kutcher felesége így reagál:

- Sok közös van bennünk.

Mindketten a Fairfax High School tanulói voltak, csak más évjáratban jártak oda. Kunis 2001-ben érettségizett le, Moore-t viszont 16 évesen kicsapták onnan.

Ashton Kutcher Mila Kunis előtt Demi Moore-ral élt házasságban.
Ashton Kutcher Mila Kunis előtt Demi Moore-ral élt házasságban.
Fotó: Christopher Polk / Getty Images Hungary, Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

Az Entertainment Tonightnak adott interjúban Kunis elmondta, először dolgozott együtt a céggel, miközben megtervezték a reklám sztoriját, felfedezték, hogy Moore is ugyanabba az iskolába járt, mint ő. Emiatt felkereste.

- Azt gondoltam, ez a csavar még több humort és nevetést adna ennek a remek reklámnak. Felkerestem őt, és annyira örültem, hogy csatlakozott hozzánk - magyarázta.

Moore szívesen dolgozott együtt Kunisszal, mindketten viccként fogták fel az egész forgatást. Nem mellesleg, miután elvált Ashton Kutchertől, jó viszonyban maradt vele. Persze összetörte a szívét, amikor megcsalta egy fiatalabb nővel, ettől függetlenül elengedte a múltat, és továbblépett. A rajongóknak is tetszett, hogy a két színésznő együtt szerepelt.

"Imádom, amikor a hírességek viccet csinálnak magukból!", "Jó érzés látni, hogy Mila és Demi éretten fogják fel ezt a szituációt, és még poénkodnak is rajta. Ellentétben a bulvársajtó újságíróival, akik közel egy évtizede azt mondogatják nekünk, hogy az Ashtonnal kötött múltbeli és jelenlegi házasságuk miatt soha nem lehetnek barátok, és még egy szobában sem férnek meg egymással" - írták a YouTube-on a kommentelők.

Sztárok, akik a szakítás után együtt dolgoztak

Képes összeállításunkban olyan híres exeket mutatunk, akik a szakítás után együtt dolgoztak.

Ezt is szeretjük