Ashton Kutcher és Mila Kunis a címlapon mutatták meg pazar otthonuk belsejét: fotók

Ashton Kutcher és Mila Kunis csodálatos házban élnek gyerekeikkel.

Ashton Kutcher és Mila Kunis háza
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ashton Kutcher és Mila Kunis Hollywood egyik legszebb sztárpárja, még 1998-ban találkoztak az Azok a 70-es évek show forgatásán, akkor a színésznő még csak 14, a színész 20 esztendős volt. Érdekesség, hogy Kunis hazudott az életkoráról, 18-nak vallotta magát csak azért, hogy megkapja a szerepet, nem mellesleg Ashtontól kapta élete első csókját, persze csak a sorozat egyik jelenete kedvéért tették ezt.

A sztárpár sokkal később, 2012-ben szeretett egymásba, áprilisban már össze is költöztek. 2014 októberében született meg kislányuk, Wyatt, majd 2015 júliusában összekötötték az életüket. Kisfiuk, Dimitri 2016 novemberében jött a világra. Jelenleg Beverly Hillsben élnek, gyönyörű otthonukat az Architectural Digest magazinnak mutatták meg belülről.

Ashton Kutcher és Mila Kunis címlapon mutatták meg házuk belsejét

A kéthektáros területükön fekszik a tágas ingatlanuk, amit Howard Backen tervező álmodott meg, a belső designért Vicky Charles lakberendező felelt. A házaspár nagyon büszke a végeredményre, amit a magazin címlapján mutatott meg.

Mila-Kunis-Ashton-Kutcher-architectural-digest-embed1
Fotó: Architectural Digest

- Otthont akartunk, nem egy birtokot - fogalmazta Kunis a lapnak, majd a férje így folytatta:

- Azt szerettük volna, hogy a ház úgy nézzen ki, mint egy régi istálló, valami, ami évtizedek óta itt áll, amit aztán házzá alakítottak át. De modernnek és relevánsnak is kellett lennie.

A területen áll egy főépület, mellette van egy vendégház, valamint egy szabadtéri grillpavilon, de persze a kertben a medence sem hiányozhat.

Akkor vágtak bele a közös projektjükbe, amikor Kunis az első gyermekükkel volt várandós. A Pinterestet nézegetve inspirálódtak, mind a ketten gyűjtögettek ötleteket, szerencsére az ízlésük nagyon hasonló, így 90 százalékban megegyeztek az ötleteik. A legtöbb házat, amit kinéztek, Howard Backen tervezte, végül így kérték fel őt a házuk megtervezésére.

- Egy ház felépítése a semmiből nem kis munka. Ez a projekt vagy összehoz bennünket, vagy tönkreteszi a kapcsolatunkat.

Szerencsére az építkezés csak megerősítette a szerelmüket, nem mellesleg csodálatos lett a végeredmény, az alábbi Instagram-posztban még több képet láthatsz az otthonuk belsejéről, ha a kép jobb oldalán lévő fehér nyílra kattintasz.

- Ashton és Mila a két legokosabb, legérdekesebb ember, akikkel valaha dolgoztunk. A gerendaméretektől kezdve a keresztmerevítés részletein át, a fadeszkák és beton kereszteződéséig, mindenről beszéltünk. Ezeket a beszélgetéseket nem minden ügyféllel folytatjuk le - magyarázta az álomotthon tervezője a lapnak.

A fenntarthatóság jegyében terveztették meg a házat, amely teljes egészében fotovoltaikus napelemrendszerrel működik.

Mutatjuk Tom Cruise otthonát

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Tom Cruise coloradói otthona.

Tom Cruise luxusvillája kívül-belül: mesés a birtoka a coloradói hegyekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük