Laza kalandként indult Mila Kunis és Ashton Kutcher kapcsolata: sosem gondolták, hogy házasság lesz belőle
Pusztán szórakozni akartak egymás oldalán.

ashton-kutcher-mila-kunis
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok rajongó úgy tartja, hogy Mila Kunist és Ashton Kutchert egymásnak teremtették. Vannak, akik már akkor látták, mennyire passzolnak egymáshoz, amikor 1998-ban együtt játszottak az Azok a ’70-es évek show című szituációs komédiában.

A sztárpár számára nem volt ilyen egyértelmű, hogy összetartoznak, pedig már a sorozatban is egy párt alakítottak. Gyakorlatilag együtt nőttek fel, sőt a színésznő férjével csókolózott életében először, a forgatás alatt. 

Így kezdődött Mila Kunis és Ashton Kutcher kapcsolata

Utólag bevallotta, nagyon izgult a romantikus jelenet miatt, hiszen titokban szerelmes volt a jóképű színészbe, de hosszú éveknek kellett eltelniük ahhoz, hogy az életben is közelebb kerüljenek egymáshoz.

mila-ashton
Fotó: Getty Images Hungary

A sztárpár életében 2011 volt a fordulópont, mindketten ekkor váltak el előző partnereiktől, míg Mila Kunis Macaulay Culkinnal szakított, addig Ashton Kutcher a Demi Moore-ral kötött házasságából lépett ki. Egy évvel később, immár szingliként találkoztak újra, a komoly kapcsolataik után mindketten valami könnyedre vágytak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Végül egy házibuliban megállapodást kötöttek, lazára veszik a dolgot, és barátok lesznek extrákkal. Érdekes, hogy ekkoriban mindketten ilyen témájú filmeket forgattak, így végül a valóságban is átélték karaktereik sorsát.

mila-kunis-ashton
Fotó: Getty Images Hungary

- Én a Barátság extrákkal című filmet forgattam le, ő pedig a Csak szexre kelleszt, ha csak egy percig is figyeltünk volna, hogy ezeknek a vígjátékoknak mi lett a vége, pontosan tudhattuk volna, hogy hogyan végződnek az ilyen jellegű kapcsolatok - mesélte a The Late Late Show with James Corden adásában.

- Végül átéltük a filmjeinket, szó szerint kezet ráztunk, hogy semmi komoly nem lesz, csak szórakozunk kicsit. Erre három hónappal később már együtt éltünk, fél év múlva pedig összeházasodtunk.

Így találkozott Tom Hanks és Rita Wilson

Vannak emberek, akik nem hisznek abban, hogy létezik szerelem első látásra. Tom Hanks és felesége megismerkedésének története egyértelműen rájuk cáfol, a színészt tévéképernyőn keresztül is meghódította kedvese.

Ezt is szeretjük