Laza kalandként indult Mila Kunis és Ashton Kutcher kapcsolata: sosem gondolták, hogy házasság lesz belőle

Pusztán szórakozni akartak egymás oldalán.

ashton-kutcher-mila-kunis

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok rajongó úgy tartja, hogy Mila Kunist és Ashton Kutchert egymásnak teremtették. Vannak, akik már akkor látták, mennyire passzolnak egymáshoz, amikor 1998-ban együtt játszottak az Azok a ’70-es évek show című szituációs komédiában.

A sztárpár számára nem volt ilyen egyértelmű, hogy összetartoznak, pedig már a sorozatban is egy párt alakítottak. Gyakorlatilag együtt nőttek fel, sőt a színésznő férjével csókolózott életében először, a forgatás alatt. 

Így kezdődött Mila Kunis és Ashton Kutcher kapcsolata

Utólag bevallotta, nagyon izgult a romantikus jelenet miatt, hiszen titokban szerelmes volt a jóképű színészbe, de hosszú éveknek kellett eltelniük ahhoz, hogy az életben is közelebb kerüljenek egymáshoz.

mila-ashton
Fotó: Getty Images Hungary

A sztárpár életében 2011 volt a fordulópont, mindketten ekkor váltak el előző partnereiktől, míg Mila Kunis Macaulay Culkinnal szakított, addig Ashton Kutcher a Demi Moore-ral kötött házasságából lépett ki. Egy évvel később, immár szingliként találkoztak újra, a komoly kapcsolataik után mindketten valami könnyedre vágytak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Végül egy házibuliban megállapodást kötöttek, lazára veszik a dolgot, és barátok lesznek extrákkal. Érdekes, hogy ekkoriban mindketten ilyen témájú filmeket forgattak, így végül a valóságban is átélték karaktereik sorsát.

mila-kunis-ashton
Fotó: Getty Images Hungary

- Én a Barátság extrákkal című filmet forgattam le, ő pedig a Csak szexre kelleszt, ha csak egy percig is figyeltünk volna, hogy ezeknek a vígjátékoknak mi lett a vége, pontosan tudhattuk volna, hogy hogyan végződnek az ilyen jellegű kapcsolatok - mesélte a The Late Late Show with James Corden adásában.

- Végül átéltük a filmjeinket, szó szerint kezet ráztunk, hogy semmi komoly nem lesz, csak szórakozunk kicsit. Erre három hónappal később már együtt éltünk, fél év múlva pedig összeházasodtunk.

Így találkozott Tom Hanks és Rita Wilson

Vannak emberek, akik nem hisznek abban, hogy létezik szerelem első látásra. Tom Hanks és felesége megismerkedésének története egyértelműen rájuk cáfol, a színészt tévéképernyőn keresztül is meghódította kedvese.

Tom Hanks a tévében szúrta ki magának feleségét - Rita Wilsonnal már 34 éve házasok

1972-ben, egy sorozatban látta meg élete párját a színész.

Elolvasom
Ezt is szeretjük