Michael Jackson ritkán látott legkisebb fia: a 19 éves Blanket helyes pasi lett
Michael Jackson legkisebb fia a Good Morning Britain című műsorban adott interjút.

michael-jackson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson és második felesége, Debbie Rowe 1996-tól 1999-ig voltak házasok, frigyükből két gyermek született. Michael Jackson Junior 1997-ben, Paris Jackson pedig 1998-ban látta meg a napvilágot. Őket viszonylag sokszor láthatjuk a médiában, míg a 24 éves férfi aktív felhasználója az Instagramnak, addig húga modell-énekesnőként gyakran szerepel az újságok hasábjain.

Féltestvérükkel más a helyzet. A pop királyának legifjabb gyermeke, Blanket, aki 2002 februárjában béranyától született, kerüli a nyilvánosságot. Tévéinterjút sohasem ad, utoljára 2019-ben bátyja diplomaosztóján készültek róla friss fotók.

Michael Jackson legfiatalabb gyermekéből helyes pasi lett

A 19 éves srác, akit mindenki csak Bibinek becéz, a Good Morning Britain című műsorral tett kivételt. A talk-show nézői megbizonyosodhattak róla, hogy már rég maga mögött hagyta a kisfiús külsőt: helyes pasiként lépett a kamerák elé, akinek a hosszú fekete haj és a borosta csak még férfiasabb megjelenést kölcsönöz.

bibi-1
Fotó: Good Morning Britain

Blanket egyébként a testvére által rendezett Thriller Night Halloween Party elnevezésű jótékonysági esemény kapcsán vállalta a szereplést, amelyet a család Los Angeles-i birtokán rendeztek meg. Az interjút is itt vették fel.

- A hely tele van klassz dolgokkal. A ház és az ahhoz tartozó stúdió a történelem része, utóbbi volt az a hely, ahol apám a leginkább elemében volt, ahol a zenét alkothatta. Mi mindannyian arra törekszünk, hogy hozzá hasonlóan adhassunk valamit az embereknek.

Apjához hasonlóan ő is elkötelezett környezetvédő, a mostani parti bevételét például a Heal Los Angeles nevű jótékonysági szervezetnek ajánlották fel, valamint a beszélgetésben is kihangsúlyozta, mennyire fontos, hogy tisztában legyünk a bolygó állapotával.

- Fontosnak tartom, hogy minden embernek meg kell szereznie a kellő tudást a környezetvédelemről. Sok dolgunk van, amelyet a bolygónk helyreállításáért tennünk kell, de szeretném azt gondolni, hogy az én generációm tisztában van ezzel.

Paris Jackson gyönyörű új modellfotóin

A 23 éves szépséget legutóbb a Bulgari kérte fel, hogy legyen az arca, Paris örömmel mondott igent erre az ajánlatra. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Michael Jackson lánya.

Ezt is szeretjük