Ámulunk Michael Jackson 23 éves lányának új modellfotóin: Paris az egyik nagy divatcég arca lett
Paris Jackson a modellkedés mellett énekel is.

paris-jackson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Jackson csupán 11 éves volt, amikor édesapja, Michael Jackson 2009 júniusában örökre lehunyta a szemeit. A bájos, igézően kék szemű kislányból mára gyönyörű, felnőtt nő lett, aki nemcsak modellként, hanem énekesnőként is tevékenykedik.

Paris Jackson gyönyörű új modellfotóin

Paris Jacksont 2017-ben szerződtette le az IMG Models ügynökség, majd színészként is debütált a 2018-as Gringo című filmben. Édesapjától örökölte a virtuózgént is, 13 évesen már számokat írt, és a YouTube segítségével tanult meg gitározni. Debütáló albuma, a Wilted 2020 őszén jelent meg. A lemezhez több videóklipet is készített, az alábbi YouTube-videóban a Let Down című számához készült videót nézheted végig.

- Kiskoromban állandóan énekeltem. Jó volt látni apám arckifejezését, amikor rájött, hogy eltalálom a hangokat, és tisztán énekelek - mesélte az Evening Standardnak adott interjújában.

A színészkedés és a modellkedés is közel áll a szívéhez.

- Imádok más emberek bőrébe bújni, mindenképp szeretném ezt tovább folytatni, a modellkedést úgy szintén. Minél idősebb leszek, és minél több munkát vállalok el, annál jobban megértem a divatot, és azt a művészetet, ami mögötte rejlik.

A 23 éves szépséget legutóbb a Bulgari kérte fel, hogy legyen az arca, Paris örömmel mondott igent erre az ajánlatra. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Michael Jackson lánya.

Ezt is szeretjük