Meryl Streep középső lánya csak úgy ragyogott menyasszonyként: a 35 éves Grace így hasonlít édesanyjára

Grace olyan sorozatokból lehet ismerős, mint az Amerikai Horror Story vagy a Mr. Robot.

meryl-streep-és-grace-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha egy színészt vagy színésznőt az álomgyárban az a megtiszteltetés ér, hogy egy filmben játszhat Meryl Streeppel, számíthat rá, hogy a produkció népszerűsítése közben sokan fogják feltenni neki a kérdést, milyen egy élő legendával dolgozni. 

Az ilyen beszámolók alapján a filmcsillag az életben még annál is karizmatikusabb, zseniálisabb és inspirálóbb jelenség, mint amilyennek a legtöbben elképzeljük. Voltak, akik bevallották, olyan nagy hatással volt rájuk, hogy teljesen újragondolták, hogyan formálják meg a karaktereiket, mások kiskoruktól kezdve példaképként tekintenek rá.

Meryl Streep középső lánya férjhez ment

Mindezek tudatában cseppet sem meglepő, hogy nem csak kollégái, gyermekei is bálványozzák: mindhárom lánya a nyomdokaiba lépett, és a színjátszásban leltek hivatásukra. A 38 éves Mamie olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Sherlock és Watson vagy A férjem védelmében, a 35 esztendős Grace az Amerikai Horror Storyból és a Mr. Robotból lehet ismerős, míg Louisa, aki idén töltötte be a harmincat, inkább a színház világa felé kacsintgat. Nemcsak a művészi vénát örökölték édesanyjuktól, hanem a karakteres vonásokat is. Mindannyian rendkívül hasonlítanak a háromszoros Oscar-díjas mozisztárra.

Meryl Streep lányai: Mamie, Grace és Louisa.
Meryl Streep lányai: Mamie, Grace és Louisa.
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

A középső lánytestvér számára a 2021-es év a munka és a magánélet frontján is virágzó esztendő eddig. Idén leforgathatta a Dr. Death című minisorozatot olyan sztárok oldalán, mint Christian Slater vagy Alec Baldwin, valamint a szerelemben is révbe ért. Idén szeptemberben egy szűk körű, titkos esküvő keretein belül kimondta a boldogító igent világhírű zenész párjának.

Mark Ronsonnal 2020 szeptembere óta alkot egy párt. A kapcsolatuk villámgyors léptekben haladt előre: négy hónapnyi randevúzás után megtörtént az eljegyzés, a lagzit pedig egy évvel a megismerkedésük után tartották meg. Ronson az Instagram-oldalán adta a világ tudtára, hogy házasember lett belőle. Egy, a nagy napon készült fotóval közölte, oltár elé vezette kedvesét.

meryl és grace
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Grace sugárzóan szép menyasszony volt mélyen dekoltált esküvői ruhájában. Nem meglepő, hogy sorra kapta a bókokat a rajongóktól és a kollégáktól egyaránt. Például Lady Gaga és Sam Smith is gratulált az ifjú párnak. Egyébként a lagzit eredetileg sokkal nagyobbra tervezték, ám a világjárvány miatt jobbnak látták, ha szeretteik biztonsága érdekében csak a legközelebbi hozzátartozók színe előtt kötik össze az életüket - írta meg a Daily Mail.

Meryl Streep és férje

Képeken mutatjuk a férfit, akinek oldalán Meryl Streep már több mint négy évtizede boldog.

Ezt is szeretjük