Meryl Streep 41 éve szerelmes a férjébe - 6 hónap után házasodtak össze

Don Gummerrel 1978 szeptemberében házasodtak össze a színésznő szüleinek birtokán.

meryl-streep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meryl Streep egyáltalán nem sorolható azok közé a hollywoodi színésznők közé, akik úgy váltogatják a partnereiket, mint más az alsóneműjét. Ő már 41 éve ugyanazt a férfit szereti töretlenül.

Meryl Streep és férje

Don Gummert az égiek küldték az életébe. Akkor ismerte meg a férfit, amikor épp egyik legnehezebb időszakán volt túl, első nagy szerelme tüdőrákban elhunyt. Az akkor 29 éves sztár nem elég, hogy összetört a gyásztól, még otthon nélkül is maradt, ugyanis kilakoltatták a lakásából.

Kénytelen volt összeköltözni egyik bátyjával és annak lakótársával, aki végül a férje lett. Valószínűleg első látásra beleszerethettek egymásba, ugyanis hat hónappal később már oltár elé is álltak.

Azóta is boldogok együtt. Négy felnőtt gyermek büszke szülei, akik mindannyian követték édesanyjukat, és a szórakoztatóiparban helyezkedtek el. Fiuk, Henry Wolfie zenész, középső lányaik, Gracie és Mamie színésznők, míg legkisebb gyermekük, Louisa a modellszakmát választotta.

Képeken mutatjuk a férfit, akinek oldalán Meryl Streep már több mint négy évtizede boldog.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük