Ő Michael Jackson ritkán látott fia - Friss fotón a 17 éves Blanket
Michael Jackson legkisebb fia bátyjával fotózkodott.

michael-jackson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson idősebb gyermekei, a 22 éves Prince és a 21 éves Paris is aktív Instagram-felhasználók, így gyakran láthatunk róluk friss felvételeket. Ráadásul Paris igazi sztárnak számít, a gyönyörű sztárcsemete egyre többször jelenik meg nyilvános rendezvényeken, például ott volt az idei Oscar Vanity Fair afterpartiján is. Azonban a popsztár legkisebb gyermeke, Blanket, másik nevén Bigi testvéreivel ellentétben nem szeret szerepelni, még a közösségi médiát sem használja, így őt szinte sosem lehet látni. A legutóbb bátyja osztott meg róla egy friss felvételt.

Így néz ki most Michael Jackson legkisebb fia, Blanket

Prince Jackson elvégezte a Loyola Marymount Egyetemet, és a diplomaosztóját nem hagyhatták ki szerettei sem, így Blanket is ott volt a nagy eseményen. A 17 éves tinédzser egy fotó erejéig a kamerák elé állt testvérével. A friss fotón szinte fel sem lehet ismerni Michael Jackson legkisebb fiát, annyira megváltozott az arca, kisfiús vonásai sokkal markánsabbak lettek, de ez természetes is, hiszen ezzel jár a tinédzserkor. A haja is rövidebb lett.

Blanket bátyjával, Prince-szel 2011-ben és 2019-ben.
Blanket bátyjával, Prince-szel 2011-ben és 2019-ben.
Fotó: Samir Hussein/Getty Images, Instagram/Prince Jackson

Természetesen a közös fotójuknak rengeteg Michael Jackson-rajongó megörült: "Jajj, Bigi ugyanolyan sármos, mint te vagy Prince", "Blanket milyen magas lett", "úristen, olyan jó látni Bigit is" - írták a lelkes kommentelők.

Blanket a Jackson família legifjabb tagja, ő volt az, akit pár hónapos korában kilógatott az édesapja az ablakon, miközben az arcát egy törölköző takarta el. Természetesen az incidens után Michael Jackson egy közleményt adott ki, melyben bocsánatot kért a tettéért. 2015-ben hivatalosan is megváltoztatta a nevét Bigi Jacksonra, ettől függetlenül a legtöbben Blanket néven ismerik.

Michael Jackson lányából dögös nő lett

Michael Jackson lánya, Paris Jackson bekerült a legnagyobb sztárok körébe: a sztárcsemetét újabban folyton A-listás hírességek társaságában kapják lencsevégre. Nézd meg, milyen dögös volt a Versace-divatbemutatón!

Ezt is szeretjük