Fotókon Michael Jackson fényűző otthona - Ilyen luxusban élt a pop királya

Michael Jackson még 1987-ben vásárolta meg a Neverland birtokot.

michael-jackson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson híres, Neverland nevű birtokát 2015 óta árulják, akkoriban 100 millió dollár volt az értéke, de napjainkban 31 millió dollárra lezuhant az ára. Ennek az egyik oka a Leaving Neverland című botrányos dokumentumfilm, amelyben Jackson zaklatásának állítólagos két áldozata mond el részleteket a pop királyáról.

Mivel az ingatlant próbálják eladni, így újabb fotókat készítettek róla. A már szebb időket is megélt birtok 1092 hektáron fekszik, a közel 1200 négyzetméteres főépületben öt hálószoba és hat fürdőszoba található, de van benne moziterem, táncstúdió és medence is. A birtokon van állatfarm és kisvasútállomás is. Régen még külön vidámpark is volt ott, de azt már lebontották. A pop királya 15 éven keresztül élt itt, az otthont még 1987-ben vásárolta meg.

Képes összeállításunkban megnézheted Michael Jackson egykori otthonát.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük