A Vissza a jövőbe sztárjának ilyen szép családja van: Michael J. Fox és felesége 4 gyereket neveltek fel

Michael J. Fox csodaszép családdal büszkélkedhet, a színész négy gyermek édesapja.

Michael J. Fox családja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Vissza a jövőbe-trilógiában ismertük meg Michael J. Foxot, aki Marty McFly karakterét játszotta az ikonikus és sokak által szeretett filmben.

A színész mindig óvta magánéletét a kíváncsi rajongók elől, csak ritkán láthatjuk őt és családját együtt a nagyobb eseményeken. Feleségétől, a 62 éves Tracy Pollantől négy gyermeke született. Elsőszülött fiuk, Sam már 33 éves, az ikrek, Aquinnah és Schuyler 27 évesek, a család legfiatalabb tagja, Esmé pedig 2001 novemberében látta meg a napvilágot.

Michael J. Fox családja

Ritka pillanat, amikor együtt láthatjuk az egész családot. A nagyobb rendezvényeken készült fényképeken mindig szeretettel és odaadással ölelik egymást, harmonikus idill sugárzik a képeikről. A színész szemmel láthatóan nagyon büszke feleségére és négy gyermekére.

Michael J. Fox gyermekeivel és feleségével (balról jobbra: Sam Fox, Esmé Fox, Tracy Pollan és az ikrek, Schuyler és Aquinnah Fox).
Michael J. Fox gyermekeivel és feleségével (balról jobbra: Sam Fox, Esmé Fox, Tracy Pollan és az ikrek, Schuyler és Aquinnah Fox).
Fotó: Getty Images Hungary/Gilbert Flores

Michael J. Fox és felesége 1985-ben ismerkedett meg egymással a Családi kötelékek sorozat forgatásának köszönhetően. Kapcsolatuk akkor még nem bontakozott ki, hiszen mindketten másokkal randevúztak.

Pár év elteltével a Fények, nagyváros című film forgatásakor találkoztak, a köztük kialakult vonzalom ekkor tagadhatatlan volt. 1988-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent, azóta is nagy szerelemben élnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Lányaik kerülik a rivaldafényt, egyedül Aquinnah rendelkezik nyilvános Instagram-oldallal, amelynek a rajongói nagyon örülnek. Párszor felfedezhetünk közös szelfiket a húgaival együtt, amelyeken mindig látszik, hogy mennyire összetartó testvérek.

Michael J. Fox fiával, feleségével és ikerlányaikkal együtt.
Michael J. Fox fiával, feleségével és ikerlányaikkal együtt.
Fotó: Getty Images Hungary/Matt Winkelmeyer

Sok kommentelő szerint az ikrek vonásaikat és szőke hajukat egyértelműen édesanyjuktól örökölték. A legkisebb gyerekek, Sam és Esmé pedig szemmel láthatóan édesapjukra ütöttek. 

Jean-Paul Belmondo lánya, Stella 

Stella Belmondo a 2021-ben elhunyt legendás francia színész, Jean-Paul Belmondo negyedik gyermeke. A szőkeség a második nejével, Nathalie Tardivellel kötött házasságából született meg 2003. augusztus 13-án. A színész élete során többször is megfogalmazta, hogy Stella az ő szeme fénye. A 19 éves lány azóta hatalmas változáson esett át, igazi nővé cseperedett.

Jean-Paul Belmondo lánya tündöklő szépséggé cseperedett: fotókon a 19 éves Stella

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük