Mint egy hercegnő - A Szulejmán Hürremje mindenkit elkápráztatott a velencei filmfesztiválon
Meryem Uzerli is részt vett az idei velencei filmfesztiválon.

meryem-uzerli-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki éppen Velencében jár, nagyon szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis sokkal több az esélye rá, hogy egy hírességgel összefusson a hangulatos, olasz városban. Idén augusztus 28-án vette kezdetét a 76. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ami szeptember 7-ig tart. A sztárvilág krémje megjelenik a fesztivál valamelyik napján, van, aki több film premierjére is meghívást kapott. A Szulejmán című sorozatból ismert Meryem Uzerli is tiszteletét tette a filmes rendezvényen.

Gyönyörű estélyit viselt Meryem Uzerli Velencében

A német származású török színésznő minden vörös szőnyeges eseményen igyekszik a legjobb formáját hozni, szebbnél szebb ruhákat választ a nagyobb eseményekre. A velencei filmfesztiválra egy nagyon különleges Tony Ward-kreációt húzott, olyan volt benne, akár egy hercegnő.

A francia divattervező gyönyörű ruháit olyan sztárok viselték már, mint Sharon Stone, Beyoncé, Rihanna, Rita Ora, Nicole Scherzinger, Zoe Saldana, Leona Lewis, Brie Larson vagy éppen Mariah Carrey. A 36 éves sztár ruhája arany színben pompázott, így biztosan sokak figyelmét sikerült magára vonnia.

Az Instagramra több fotót is posztolt, a rajongói nem győzték dicsérni, sokan egyből a Szulejmán című sorozat Hürremjére asszociáltak.

"Úristen, akár egy hercegnő, gyönyörű vagy", "tökéletesen áll rajtad ez a ruha", "Meryem, észvesztően gyönyörű vagy és imádni való", "királynő vagy", "nagyon szép voltál", "olyan vagy, mint Anasztázia hercegnő abból a rajzfilmből, egyszerűen mesés" - fogalmazták a kedves szavakat a rajongók.

A színésznő utoljára 2017-ben állt kamerák elé, ám idén leforgatta a Hive című török filmet, amit várhatóan a jövő évben fognak bemutatni.

Ilyen szép ruhákat viseltek a fesztivál nyitónapján

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban jelentek meg a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén a hírességek.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük