Diana hercegnő unokahúga volt a velencei filmfesztivál legszebbje - Testre simuló estélyiben tündökölt

Kitty Spencer álomszép volt a filmfesztiválon.

Velencei filmfesztivál 2019 nyitónap
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az este elstartolt az idei velencei filmfesztivál is, mely már a nyitónapján igazi sztárparádét vonultatott fel. Augusztus 28-tól szeptember 7-ig tart a rendezvénysorozat, és jó néhány sikergyanús filmet itt mutatnak majd be először, köztük az új Joker-adaptációt.

Ők voltak a nyitónap legszebbjei

Még a királyi család egyik tagja is megjelent: Diana hercegnő modell unokahúga, Kitty Spencer is részt vett a megnyitóünnepségen. A 28 éves előkelőség egy testre simuló, fekete estélyi ruhát viselt, ami remekül kiemelte karcsú alakját.

A pánt nélküli kreációt feldobta néhány csinos és látványos ékszerrel, a Bulgari hivatalos nagyköveteként minden bizonnyal a márka legszebb darabjait viselhette aznap. A rajongók nem győzték dicsérni, sokak szerint az arca és a hajszíne miatt erősen emlékezteti őket az elhunyt szívek hercegnőjére, bár természetesen egy modernebb, fiatalabb kiadásban.

Összeállításunkban megnézheted a velencei filmfesztivál első napjának legszebbjeit - Catherine Deneuve, Juliette Binoche, de még Palvin Barbara és sokan mások is jelen voltak a sztárparádés eseményen!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük