Meryl Streep kék ruhában ragyogott a velencei filmfesztiválon
Új filmje, a The Laundromat premierén vett részt az Oscar-díjas színésznő.

meryl-streep-velencei-filmfesztival-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywood egyik legnagyobb színésznője, a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep is ellátogatott tegnap a velencei filmfesztiválra, hogy népszerűsítse az új filmjét, a The Laundromatot.

Ilyen csinos volt az eseményen

A színésznő igazán csinos volt a filmfesztiválon, egy különleges mintájú, kék ruhát viselt a vörös szőnyegen, amit merész, piros cipellővel dobott fel. A feszülős fazon hiánya ellenére a ruhában úgy festett, akárcsak egy hableány - a napszemüveggel pedig csak fokozta a vagány összhatást.

meryl-streep-velencei-filmfesztival-2019-2
Fotó: Stefania D'Alessandro / Getty Images Hungary

A filmben Meryl Streep egy kisemmizett özvegyasszonyt alakít, aki hiába fizette a biztosítását, férje halálakor szemberöhögi a társaság. Ekkor nyomozásba kezd, és felderíti a világ legnagyobb biztosítási csalóit, akik csak a saját anyagi jólétükkel törődnek, és azzal, hogy minél több pénzt csikarjanak ki a kisemberekből.

A drámában olyan nagy sztárok bukkannak még fel, mint Gary Oldman, Antonio Banderas, Sharon Stone, de feltörekvő sorozatsztárok is helyet kaptak benne, mint például Melissa Rauch az Agymenőkből, Jeffrey Wright a Westworldből vagy a Jóbarátok David Schwimmerje, így mindenképpen ígéretesnek tűnik, már csak a szereposztás alapján is.

A nyitónap legszebbjei

Már a fesztivál első napján csoda szép sztárok tűntek fel a vörös szőnyegen - nézd meg a legjobban öltözött hírességeket!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük