Johnny Depp lánya álomszép volt a velencei filmfesztiválon - Lila estélyiben tündökölt
Lily-Rose Depp mindenkit ámulatba ejtett a külsejével.

lily-rose-depp-velencei-filmfesztival-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Felnőtt nő lett Johnny Depp és Vanessa Paradis lányából: a húszéves Lily-Rose Deppet már saját jogon imádja Hollywood. Sokáig a modellvilágban volt felkapott, hiszen tinikora óta kifutómodellként és címlapsztárként tevékenykedik, 2015 óta pedig ő a Chanel arca.

Gyönyörű volt a velencei filmfesztiválon

Híres szüleihez hasonlóan nem bírta magát távol tartani a kameráktól, ezért most a színészkedésbe is belevágott. Korábban szerepelt az Agyar és a Planetárium című filmekben, de a nálunk forgatott King című Netflixes alkotásban végre megkapta első komoly szerepét. A film kapcsán részt vett a velencei filmfesztiválon is, ahol a többi szereplővel népszerűsítik a történelmi drámát.

Sokan azt pletykálják, hogy a forgatás közben össze is melegedett a film férfi főszereplőjével, a lányok legújabb kedvencével, Timothée Chalamettel. Néhány sokatmondó pillantást most is váltottak a vörös szőnyegen, azonban ez idáig nem reagáltak a kapcsolatukról szóló híresztelésekre.

Lily-Rose káprázatosan festett a vörös szőnyegen, olyan volt, akár híres anyukája, Vanessa Paradis fiatalon. Egy légies anyagú, orgonalila estélyi ruhát viselt, amit természetesen a Chanel tervezett a számára. A rajongók nem is győzték dicsérni - ilyen kommentek érkeztek a közösségi oldalakon a sztárcsemete külsejét illetően:

"Mint egy igazi hercegnő, gyönyörű nő lett a kis Lily-Rose", "Csak szerintem tiszta anyja? Ugyanazok az egzotikus vonások, csodaszép", "Ez a ruha valami káprázatos, végre nem egy magamutogató fiatal sztár" - írták a rajongók.

Meryl Streep is nagyon szép volt a fesztiválon

Az Oscar-díjas sztár kék ruhában nyűgözte le a rajongókat.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük