A Szulejmán Hürremje tűzpiros estélyiben királynőként festett: Meryem Uzerli élete legszebb kreációját viselte
Meryem Uzerli csodaszép ruhában pózolt.

meryem-uzerli-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryem Uzerli, a Szulejmán című török sorozat színésznője a gyereknevelés mellett ugyanúgy dolgozik, a színészet mellett fotózásokat vállal el, emellett Németországban egy kávézót is üzemeltet.

A 38 éves sztár közösségi oldalára friss felvételeket töltött fel, amelyek egy modellmunka során készültek róla. 

Meryem Uzerli piros estélyiben

A Maison Novague divatcég kérte fel, hogy álljon modellt nekik, többféle kreációjukban látható a színésznő, a kedvencünk ez a tűzpiros estélyi, ami eleganciát és erőt hordoz magában. Olyan benne, akár egy királynő. A többi képet a fotó jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig.

Pár óra alatt több tízezer lájkot kapott a képekre, emellett rengeteg rajongója írta neki, hogy mennyire gyönyörű és elegáns ebben az estélyiben.

A 2022-es tavaszi-nyári kollekcióból nemcsak a nagyestélyit, hanem egy magenta és piros színű ruhát is magára öltött. Ez a kreáció is tökéletesen illett a karakteréhez.

Mahalli Gündemnek adott interjújában mesélt az életéről. Mint kiderült, a mai napig Németország és Törökország között ingázik, bár hozzátette, sokan azt hiszik, minden idejét Berlinben tölti, de ez nem igaz.

- Csak dolgozom, vagy a gyerekeimmel töltöm az időt. Szabadidőmben találkozom a barátaimmal. Ebben az időszakban meghívtam szüleimet Isztambulba, hogy lássák a gyerekeket. Ez egy igazán intenzív tempó. Soha nem tudok egyedül lenni és pihenni.

Két gyermeket nevel, Lara 2014-ben, Lily Koy 2021-ben született. Kisebbik lánya édesapjával él boldog párkapcsolatban évek óta.

Meryem Uzerli szép ruhái

Képes összeállításunkban még több gyönyörű kreációt láthatsz, amit a színésznő viselt.

Ezt is szeretjük