Itt az első babafotó a Szulejmán sztárjának kislányáról: gyönyörű nevet kapott a pici

Mutatjuk az első babafotót, amit a Seherezádé sztárja, Bergüzar Korel posztolt a kislányukról.

szulejmán-halit-ergenc-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halit Ergenç és Bergüzar Korel párosa a Seherezádé című török sorozatból sokaknak lehet ismerős, ugyanis ők játszották a romantikus történet főszereplőit. Ergenç emellett a Szulejmán ünnepelt sztárja volt.

A két színész nemcsak a Seherezádéban, hanem a való életben is egymásra talált, harmadik gyermekük november 3-án jött a világra, a színésznő már az első babafotót is posztolta róla.

Megszületett Halit Ergenç és Bergüzar Korel kislánya

Egy meghitt fekete-fehér felvételt posztolt a színésznő, itt éppen a karjaiban tartotta és szoptatta a kis csöppséget, aki a gyönyörű Leyla nevet kapta. A szülésről leírta a közösségi oldalán, hogy 11 óráig vajúdott, de végül pontban délelőtt tíz órakor, ahogy azt Korel megálmodta, megszületett a kislány.

A sztárpárnak már volt két fia: Ali 2010-ben, Han 2020-ban látta meg a napvilágot, Leyla és kisebbik bátyja között nagyon kevés a korkülönbség, ami nagy előnyt jelenthet, mert biztosan sokat tudnak majd együtt játszani. Mindig is vágytak egy lánygyermekre, hálásak a sorsnak, hogy ez végül megadatott nekik.

Amikor kiderült, hogy állapotos, egyáltalán nem számítottak erre a hírre, nem mellesleg a színésznő éppen egy sorozat forgatása előtt állt. Most már örülnek, hogy végül így alakult az életük.

A színészek 2003-ban váltak jó barátokká, de ez nem volt szerelem első látásra, sőt, csak évekkel később lettek szerelmesek, mert amikor megismerkedtek, mind a kettejüknek foglalt volt a szíve. Amikor 2006 és 2009 között forgatták a Seherezádét, ez idő alatt Ergenç házassága megromlott, végül 2009-ben hivatalosan is elvált a volt feleségétől. Többen azt pletykálták, hogy már a széria forgatása alatt összeszűrték a levet, de ezt mind a ketten tagadták. Csak azután váltak egy párrá, miután a színész házassága tönkrement.

Nem volt egyszerű bevallaniuk egymásnak, hogy barátságnál sokkal többet éreznek egymás iránt.

Néhány dolog bennünket is meglepetésként ért, szükségünk volt némi időre, hogy megnevezzük, mi is van köztünk. Muszáj volt több időt együtt töltenünk egymással - mesélte a színész a Habertürk lapnak.

Meryem Uzerli legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Meryem Uzerli legszebb estélyi ruháit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük