A Fatmagül és A szultána színésznője irtó dögös bikiniben: a 37 éves Beren Saat ilyen karcsú

Összegyűjtöttük Beren Saat bikinis és fürdőruhás fotóit.

beren-saat-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beren Saat neve a török szappanoperákért rajongók számára lehet ismerős. A zöld szemű, barna hajú színésznő olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Tiltott szerelem, a Fatmagül, A bosszú vagy A szultána.

Beren Saat bikiniben

Már kislányként arról ábrándozott, hogy színésznő lesz belőle.

- Az álmom az volt, hogy a nagy képernyőn szerepeljek. Gyerekkoromban mindig egyedül játszottam el az általam olvasott gyermekregényeket, mintha valami drámaórán lettem volna. Valójában az ember ösztönszerűen találja meg irányát az életben szerintem - magyarázta a Hürriyetnek adott interjújában.

Húszéves korában, 2004-ben debütált a képernyőn, a 2008-ban bemutatott Tiltott szerelem című szappanoperája volt az első olyan, amit hazánkban is sugároztak, először a TV2 adta le az epizódokat, később az Izaura TV megismételte a részeket. Sokan rajongtak A szultánáért és a Fatmagülért is, mind a kettőt először a TV2 sugározta. Utóbbit jelenleg is ismétlik, az alábbi képre kattintva megtudhatod, hol láthatod legközelebb a romantikus történetet.

A 37 éves színésznő 2019 és 2021 között az Atiye ajándéka című netflixes sorozatban szerepelt. A munkájában mindig igyekszik a maximumot nyújtani, de ez az élet más területein is így van. Az egészséges étkezés és a rendszeres sport az élete része, nem véletlen, hogy miért van olyan szép és karcsú alakja. Jelenleg a jóga a legnagyobb kedvence, pár évvel ezelőtt szokott rá.

- Elkezdtem jógázni, az életem pedig megváltozott a meditációval. Egyszer csak arra ébredtem, hogy békében vagyok az univerzummal, összhangban vagyok az áramlással, azt hiszem, a meditáció segíti az embert az élete útján - fogalmazta.

Az Instagram-oldalán feltöltött képein is látszik, mennyire összhangban van önmagával és az életével. Formás alakját több alkalommal megmutatta bikiniben vagy fürdőruhában.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük