Ő az Ezel szívtiprójának csodaszép felesége: Kenan Imirzalioğlu és Sinem egy kislányt nevelnek
Kenan Imirzalioğlu felesége 2020 októberében hozta világra első közös gyermeküket.

kenan-imirzaioglu-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban a török sorozatok a 2010-es években kezdték meg a hódító útjukat, az első, levetített szériák között volt az Ezel - Bosszú mindhalálig, amit először az RTL Klub tűzött műsorra 2011 tavaszán. A tőrbe csalt, bosszút forraló férfi, Ezel Bayraktar bőrébe Kenan Imirzalioğlu bújhatott, aki sármjával akkoriban több millió női rajongót szerzett. A 46 éves színész ma már boldog családapa, gyönyörű, színésznő feleségével egy kislányt nevelnek.

Kenan Imirzalioğlu és felesége

Sinem Kobal Imirzalioğluhoz hasonlóan óriási sztárnak számít Törökországban. Karrierjét 2001-ben kezdte, a Dadi című sorozat egyik szereplője volt, akkor még nagyon fiatal, csupán 14 esztendős volt. Több sorozatban és filmben is szerepelt, amelyek közül egyet sem mutattak be hazánkban, így a színésznő arca ismeretlen lehet a magyarok számára. 2013 végén szakított Arda Turan török focistával, majd 2014 végén összesodorta az élet az Ezel sztárjával, akivel végül 2016 tavaszán összekötötték az életüket. 2020-ban Sinem teherbe esett, kislányuk, Lalin októberben született meg.

- Lalin külsőre az anyukájára hasonlít, de belsőleg magamra emlékeztet. Szerencsére, a feleségemmel együtt jó egészségnek örvendenek. Sinem csodálatos édesanyává vált - nyilatkozta a családjáról a színész a Habertürk lapnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Kenan Imirzalioğlu szívét.

Ezt is szeretjük