A Szulejmán Hürremje kék-fehér miniruhát húzott: 5 hónappal a szülés után ilyen az alakja Meryem Uzerlinek
Meryem Uzerli fantasztikusan festett Isztambulban.

meryem-uzerli-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryem Uzerli, akit a magyar nézők a Szulejmán című sorozatból ismerhetnek, bár Berlinben, Németországban él családjával, visszatért egy díszvacsora alkalmából Törökországba.

A színésznő Ahmet Gunestekin és Francesco Maccapani Missoni művészek tiszteletére vett részt az eseményen, emellett a kiállítást is megtekintette. Ennek alkalmából egy nagyon csinos ruhában jelent meg a rendezvényen.

Meryem Uzerli miniruhában

A 37 éves német-török származású sztár egy kék-fehér miniruhát viselt, amelyet a török Tayfun Kaba divatháztól szerzett be. A kreáció jól kiemelte nőies alakját is.

GettyImages-1322212113
Fotó: Levent Kulu / Getty Images Hungary

2021 januárjában született meg második kislánya, aki a Lily Koi nevet kapta. A kicsi édesapja amerikai szerelme, akivel nagy boldogságban élnek, de a férfi kilétéről semmit sem árult el. Nagyobbik gyermeke, Lara 2014 februárjában jött a világra, az ő apja volt párja, Can Ates, aki próbálta rábeszélni, hogy vetesse el a magzatot, de a színésznő nem hallgatott rá.

A terhessége előtt nem sokkal hagyta ott a Szulejmán forgatását, azért lépett ki a szériából, mert úgy érezte, teljesen kiég. Még klinikán is kezelték a problémája miatt, végül úgy döntött, hogy visszatér szülőhazájába, Németországba, ahol sokkal nyugodtabb életet élhet, mint Törökországban.

A Hürriyet lapnak vallotta be, hogy mennyire kicserélődött Berlinben.

- Végre újra a régi önmagam vagyok, muszáj volt Hürremtől búcsút vennem. Lehetetlen lett volna úgy tükörbe néznem, hogy továbbra is ő tekintsen vissza rám, ezért változtattam a frizurámon is akkoriban. Itt van az otthonom, a családom, a barátaim, még csukott szemmel is eljutok a városban akárhova, annyira jól ismerem. Én itt nem vagyok híres, egy senki vagyok, ez pedig kényelmet ad - mesélte.

GettyImages-1322212108
Fotó: Levent Kulu / Getty Images Hungary

Egy másik interjújában elmesélte, hogy öt üzleti partnerével együtt nyitott egy kávézót Nosh Nosh néven még 2018-ban, azóta lett még egy üzletük. Elmondta, ha valaha is terjeszkednének külföldön, reméli, Törökországban nyithatják majd meg a kávézójukat.

- Valamikor heti négy-öt alkalommal én pincérkedem ott. Én viszem a kávét és a teát az embereknek, nagyon élvezetes munka.

Azt is elmondta, ha a koronavírus-időszaknak vége, szívesen szerepelne ismét török sorozatban, így ki tudja, lehet, pár éven belül visszatér a szappanoperák világába a színésznő.

Gabriela Spanic bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Gabriela Spanic bikinis képeit.

Ezt is szeretjük