Rebel Wilson fürdőruhában pózolt a strandon: a nagy fogyása után magabiztosabb, mint valaha
Rebel Wilson fürdőruhában mutatta meg alakját.

rebel-wilson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson Instagramjára rendszeresen tölt fel új felvételeket, amelyeken szemmel látható látványos átalakulása. Régen több mint 100 kilót nyomott, végül 75 kilósra fogyott le, tavaly novemberben érte el az álomsúlyát.

A 41 éves színésznő a héten fürdőruhás képet is posztolt, amire csak úgy özönlöttek a lájkok és a dicsérő kommentek.

Rebel Wilson fürdőruhában

A floridai Palm Beachen lazított, a strandon felvételek is készültek róla, az alábbi fotó jól mutatja, milyen szépen lefogyott. Több mint 666 ezer lájkot kapott, de sokan dicsérő kommentekkel jutalmazták.

"Ejha, ez tényleg elképesztő, annyira megérdemled, hogy büszke legyél a kitartásodra." "Lépjünk túl Pamela Andersonon, mert itt az új Baywatch-lányunk!" "Hihetetlen ez az átalakulás. Amíg nem mész keresztül egy ilyenen, addig fogalmad sincs, mennyire nehéz. Fantasztikus vagy, Rebel, folyamatosan inspirálsz!" - fogalmazták.

Többen azt kérdezgették a kommentek között, hogy mégis hogyan sikerült lefogynia. Egyrészt a Mayr-kúrának köszönheti az átalakulását, a fogyókúrás módszerről részletesen is írtunk, amelyről ide kattintva olvashatsz. Régen nagyon falánk volt, emellett stresszevéssel küzdött, de szerencsére leküzdötte ezeket a gondjait, naponta kevesebb, mint 1500 kalóriát fogyaszt, emellett odafigyel a fehérjebevitelre. Sokat sportol, személyi edzővel konzultál rendszeresen. Az InStyle magazinnak adott interjújában elmesélte, megbánta, hogy nem előbb vágott bele a fogyókúrába.

- Néha sajnálom, hogy nem előbb vágtam bele. Talán harmincévesen kellett volna megpróbálnom, nem negyvenesztendősen. Persze minden embernek más az életútja, ez pedig nem egy verseny. Mindig is kicsit későn érő voltam, 19 éves voltam, amikor belevágtam a színészetbe, ez a szakmában kicsit későnek számít. Harminc voltam, amikor Amerikában kezdtem építeni a karrierem, ami szintén későnek számít. Próbálom nem másokhoz hasonlítani magam - magyarázta.

Rebel Wilson 2014-ben.
Rebel Wilson 2014-ben.
Fotó: Ian Gavan / Getty Images Hungary

Sorstársainak gondolja azokat, akik szintén a súlyukkal küzdenek, hiszen őneki is mindig gondja volt vele, ettől függetlenül ducin is magabiztos volt, azonban karcsúbban még több lett az önbizalma.

- A fogyásom történetét mások inspirálása érdekében osztottam meg Instagramon. Persze számomra elérhetőek különféle csúcstechnológiás kezelések, de azt megtanultam, hogy már kis lépésekkel is lehet mindennapos változásokat elérni. A mai napon tettem egy nagy sétát a Griffith Parkban, ami teljesen ingyen van. Bárki sétálhat, és jobban odafigyelhet a napi vízfogyasztására, és csinálhat más, kisebb következetes dolgokat, amelyekkel javíthat az életminőségén. Sosem késő elkezdeni, az életkor nem számít.

Melissa McCarthy címlapja

Képes összeállításunkban megnézheted Melissa McCarthy csodás átalakulását.

Ezt is szeretjük