A híres énekesnő 19 kilótól szabadult meg: megmutatta bomba alakját Lily Allen
Lily Allen 2006-ban a Smile című dalával hívta fel magára a figyelmet.

lily-allen
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 2006-ban Lily Allen berobbant a Smile című szerzeményével, még a csapból is a kellemes dallamú, szakítós sláger szólt. Akik követték az angol énekesnő munkásságát, pontosan tudják, hogy a dalhoz készült videóklip egy olyan jelenettel indul, amelyben éppen egy halom édességet töm magába. A való életben biztosan nem tenne így, ugyanis már rég búcsút intett a nyalánkságoknak.

Annak idején vagány stílusával és nőies idomaival zárta szívébe a közönség. A kettőből immár egyet mondhat el magáról, interjúi alapján csak kilóiból vesztett, szókimondóságából egyáltalán nem.

Lily Allen fogyása 

A 35 éves sztár két kislány édesanyja, és elmondása szerint egyik terhességénél sem sikerült elkerülnie, hogy ne csússzon fel rá felesleg. Kisebbik lánya születése után 19 kilogrammal mutatott többet alatta a mérleg. Ekkoriban az OK! Magazin riporterének számolt be arról, hogy nem csak a kívánósság miatt tépte fel a hűtőajtót, kiderült, hogy kényszerevő volt.

lily-allen-fogyása
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Lily Allen

Végül szakember segítségét kérte, hogy leküzdje problémáját. Egy híres hipnoterapeutához, Susan Hepburnhöz fordult. A doktornő elárulta, páciense nem pusztán a finom ízek miatt habzsolt, az ételek nyújtottak vigaszt számára.

- Ha kényszerevésben szenvedsz, az azt jelenti, hogy nem azért eszel, mert éhes vagy, hanem a táplálék nyújt számodra örömöt. Az ételekkel jutalmazod meg magad, ha rossz napod van, és ez vidít fel, ha összevesztél a pároddal - magyarázta az orvos a Closer magazinnak.

lily-allen-insta
Fotó: Instagram/Lily Allen

Hosszú és kemény munka árán sikerült kigyógyulnia a betegségből, és immár karcsúbb, mint valaha. Nemcsak az étkezését változtatta meg, hanem beiktatta a mozgást is az életébe. Még egy káros szenvedélyétől is megszabadult, 2020-ban leszokott a dohányzásról.

Adele fogyása

Adele karrierje elején még kerekded idomairól volt híres, ám miután világra hozta kisfiát, Angelót 2012-ben, utána életmódot váltott. Megszabadult pár kilótól, de az igazi átalakulás 2019-ben történt meg vele. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen átalakuláson ment keresztül.

Ezt is szeretjük