A Szulejmán Hürremje a szülés után 9 hónappal testhezálló estélyiben pózolt: csodásan festett Meryem Uzerli

Meryem Uzerli ilyen elegánsan gálázott.

meryem-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szulejmán szépséges sztárja, Meryem Uzerli szerda este egy gálára volt hivatalos, ahol a török mozi 107. évfordulóját ünnepelték meg.

A 38 éves színésznő Instagram-oldalán osztotta meg, milyen gyönyörű kreációban ment az eseményre.

Meryem Uzerli fekete estélyiben

A Szulejmán Hürremje egy fekete, testhezálló estélyit viselt a rendezvényen, a ruhát az ILA divatházból szerezte be. Jól kiemelte nőies alakját.

1
Fotó: Instagram/Meryem Uzerli

Az élete nem is lehetne boldogabb, két kislánya a mindene. Lara 2014 februárjában, Lily Koi 2021 januárjában látta meg a napvilágot. Sajnos idősebbik gyermekének édesapja nem bánt vele túl kedvesen, a férfi le akarta őt beszélni arról, hogy megtartsa a gyereküket, de Uzerli ragaszkodott hozzá, hogy a világra hozza a kicsit. Kisebbik lányának apja a jelenlegi párja, a férfi kilétét azonban nem árulta el.

A Mahalli Gündemnek adott interjújában mesélt az életéről. Mint kiderült, a mai napig Németország és Törökország között ingázik, bár hozzátette, sokan azt hiszik, minden idejét Berlinben tölti, de ez nem igaz.

- Csak dolgozom, vagy a gyerekeimmel töltöm az időt. Szabadidőmben találkozom a barátaimmal. Ebben az időszakban meghívtam szüleimet Isztambulba, hogy lássák a gyerekeket. Ez egy igazán intenzív tempó. Soha nem tudok egyedül lenni és pihenni.

Amikor a lányaival lehet, azokat a pillanatokat szereti a legjobban.

2
Fotó: Instagram/Meryem Uzerli

- Larával imádok játszani és beszélgetni, én csinálom neki a reggelit, és én viszem iskolába, majd hozom haza. Focizni és közösen rajzolni is szeretek vele. Persze Lilyvel is játszom. Mindig öröm, amikor táplálhatom őt. Olyan jó érzés, amikor elalszik a mellkasomon, és együtt lélegezhetünk. Csak egy gondolat jár a fejemben velük kapcsolatban. Bármit is csinálnak, bármilyen szakmát választanak, azt kívánom nekik, hogy mindig legyenek nagyon boldogok.

A színészkedés mellett egy kávézót is nyitott Berlinben, a Nosh Nosh nevű helyen olykor még ő is pincérkedik, nem mellesleg szívesen beszélget a vendégeivel. A családjával egyelőre egy lakásban élnek, de a tervei között szerepel, hogy egy családi házat vehessenek egy nagy kerttel.

- Szerintem jó lenne egy kertes ház nekünk. Szeretnék minél több időt anyámmal és apámmal tölteni. A legnagyobb álmom az, hogy szép jövőt teremtsek gyermekeimnek, Larának és Lilynek, és végre lássam a nemek közötti egyenlőséget ezen a világon.

Meryem Uzerli stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Meryem Uzerli legszebb ruháit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük