A Szulejmán sztárjának színésznő felesége 3. gyerekükkel várandós: már ekkora a babapocakja

Halit Ergenç és felesége, Bergüzar Korel hamarosan újra szülői örömök elé néznek.

hait-ergenc-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halit Ergenç a Szulejmán és a Seherezádé című sorozatokból lehet ismerős a török sorozatok rajongói számára. Az 51 éves színész boldogabb nem is lehetne, ugyanis felesége, Bergüzar Korel a harmadik gyermekükkel várandós.

Már idén megszületik a kislányuk, akinek már a nevét is kitalálták. A babaváró bulit a hétvégén tartották meg.

Halit Ergenç felesége terhes

A 39 éves színésznő talpig fehérbe öltözött az ünnepségre, férjével le sem tagadhatnák, mennyire boldogok, hogy újra szülői örömök elé nézhetnek. Korel várhatóan pár héten belül fog szülni, ahogy a felvételen is látható, szépen kerekedik a babapocakja.

A házaspár kislányát Leylának nevezik majd, derült ki a Habertürk magazin cikkéből. Két fiút nevelnek, Ali 2010-ben, Han 2020-ban látta meg a napvilágot. Mindig is vágytak egy kislányra, ám amikor a színésznőről kiderült, hogy várandós, nem számítottak erre a hírre. Éppen egy sorozatra szerződött le, még a forgatás nem kezdődött meg, csak az olvasópróbák zajlottak, ekkor derült ki, hogy egy gyermeket hord a szíve alatt.

- Egy általános orvosi vizsgálat során tudtam meg, hogy terhes vagyok. Halittal teljesen megdöbbentünk. Ezt követően azt mondtuk, ha már belekerültünk ebbe a szituációba, csináljuk is azt végig. Abban az időben a koronavírussal fertőzöttek száma sokat nőtt. A producer és a rendező is hezitáltak velem kapcsolatban, azt magyarázták, mindent megtesznek a kényelmemért, de nincs garancia rá, hogy végig tudom állapotosan is csinálni a forgatást. Eközben a vírusos esetek száma elérte az 50 ezret, ezért le kellett állnunk a munkával. A szünet alatt gyorsan nőtt a hasam, így már lehetetlenné vált, hogy részt vegyek a projektben - fogalmazta a színésznő, akit a magyarok elsősorban a Seherezádéból ismerhetnek.

Könnyen éli meg az áldott állapotot, azt tapasztalta, hogy amikor a fiait várta, nehezebben élte meg a terhességet.

A színészek 2003-ban lettek jó barátok, szerelem viszont csak később szövődött köztük, mert amikor megismerkedtek, mind a kettejüknek foglalt volt a szíve. Amikor 2006 és 2009 között forgatták a Seherezádét, ez idő alatt Ergenç házassága megromlott, végül 2009-ben hivatalosan is elvált a volt feleségétől. Többen azt pletykálták, hogy már a széria forgatása alatt összeszűrték a levet, de ezt mind a ketten tagadták. Csak azután váltak egy párrá, miután a színész házassága tönkrement.

Biztosak voltak abban, hogy őket egymásnak teremtették, így nem vártak sokat az esküvővel, már 2009-ben összekötötték az életüket.

Beren Saat bikinis és fürdőruhás fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Beren Saat bikinis és fürdőruhás fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük