Ő volt Meghan hercegné első férje – 2 év után emiatt váltak el
Trevor Engelson nem sejthette, hogy exneje öt évvel a válás után hercegné lesz.

meghan-markle-GettyImages
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan Markle és Harry herceg 2018. májusi esküvőjét a britek közül sokan nehezen fogadták. Nem véletlenül, hiszen amellett, hogy az ara amerikai, színes bőrű színésznő még elvált is volt.

A királyi családban volt már ilyesmiből probléma: II. Erzsébet apja, VI. György pontosan azért került a trónra 1936-ban, mert bátyja, VIII. Eduárd az udvari protokollt felrúgva néhány hónappal beiktatását követően feleségül kérte a kétszeresen elvált, amerikai Wallis Simpsont. Emiatt pedig kénytelen volt lemondani.

Meghan hercegné első férje, Trevor Engelson

Meghan Markle-t már elvált asszonyként ismerte meg a herceg. Az egykori színésznő nem sokkal a 30. születésnapja után ment hozzá Trevor Engelson filmproducerhez.

A fenti fotó épp egy hónappal az esküvőjük után készült egy a The Beverly Hilton hotelben rendezett eseményen. Az ifjú pár 2011 szeptemberében mondta ki az igent egy Jamaicán megrendezett mezítlábas, tengerparti esküvőn. Maga a zsidó szertartás szerint rendezett ceremónia rövid volt, ám egy négynapos fürdőruhás buli követte.

Bár a pár az esküvőt megelőzően már hét éve együtt volt, ám házasságuk végül mégsem lett hosszú életű. Ez nagyrészt annak volt köszönhető, hogy Meghan nem sokkal az esküvőt követően megkapta filmes pályafutásának legnagyobb lehetőségét: a Briliáns elmékben Rachel Zane szerepét. A forgatások miatt Torontóba kellett költöznie, míg férjét továbbra is Los Angeleshez kötötte a munka. A két város közti légvonalban is 3500 kilométeres távolságot megsínylette a kapcsolatuk. Ráadásul míg Meghan karrierje felfelé ívelt, addig Trevor akkoriban nem tudott felmutatni felesége sikereihez mérhető eredményt, így két év után hivatalosan is elváltak egymástól.

A volt férj nevéhez napjainkban olyan sorozatok fűződnek, mint a 2018-as Fehér hó vagy a Gyilkos játékok. Eddigi legismertebb filmje azonban valószínűleg a 2010-es Emlékezz rám volt Robert Pattinsonnal a főszerepben.

A válást követően Trevor Engelsonra is rátalált a szerelem, dietetikusa Tracey Kurland személyében. A pár 2017 novemberében kezdett randevúzni, és a producer állítólag két héttel Meghan és Harry világraszóló lakodalma után kérte meg a nála több mint tíz évvel fiatalabb lány kezét. Az esküvőt pedig 2018 októberében tartották, az exkluzív kaliforniai Hidden Hillsben.

Meghan hercegné hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Meghan hercegnére Christine Mathis.

Ezt is szeretjük