Meghan hercegné miatt már a 6. személyi asszisztens mond fel - Nem bírják mellette

Meghan 10 hónap alatt 6 asszisztenst fogyasztott el.

Meghan hercegné asszisztens felmondás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné rekordsebességgel érdemelt ki egy gúnynevet az alkalmazottai között: a palotában állítólag csak Macerás Meghannak csúfolják Harry herceg új feleségét.

Meghan hatodik asszisztense mond fel

A bántó becenév oka pedig a hercegné viselkedésére vezethető vissza, ugyanis már többen is azt nyilatkozták róla, hogy képtelenség együtt dolgozni vele, mert igazi akarnok, aki képes hajnalban is e-mailekkel zaklatni az alkalmazottait. Május óta hat beosztottja mondott fel, pár hónapnál tovább egyikük sem bírta mellette.

- Melissa azért adta be a felmondását, mert Meghan már túl sok volt neki. Nagyon nagy nyomás hárult rá, és nagyon sok mindent kellett elviselnie a hercegnétől. Meghan követelőző volt, irreális elvárásai voltak, szegény majdnem mindennap sírva fakadt a munkában - nyilatkozta az első asszisztense, Melissa Touabti barátnője.

Egy igazi nagyágyút is elfogyasztott, Erzsébet királynő nagyra becsült személyi titkárát, a párducnak becézett Samantha Cohent, aki miután Meghan mellé került, néhány héttel később beadta a felmondását - holott 17 éven át hűen szolgálta a királyi családot.

Most újabb személyi asszisztenstől kellett elbúcsúznia: Amy Pickerilltől, aki szintén csak pár hónapon keresztül töltötte be a pozíciót. Az egyik palotában dolgozó alkalmazott is megerősítette a hírt, aki ezt válaszolta a Daily Mail kérdésére:

- A hír igaz, Amy Pickerill valóban távozik a királyi családtól. A kollégák nagyon szomorúak miatta, igazán közkedvelt tagja volt a család udvartartásának - reagált a pletykára.

Egyelőre nem tudni, hogy ki váltja Amy Pickerillt, ugyanis nagy reményeket fűztek hozzá, azonban ő sem bírta ki néhány hónapnál tovább.

Meghan hercegné babapocakja már hatalmas - Pár hét van hátra a szülésig

New Yorkban kapták le a várandós sussexi hercegnét.

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük