Meghan hercegné csodaszép volt a keresztelőn - Csak a táskája félmillióba került

A sussexi hercegné imádja a drága dizájnerdarabokat.

Meghan hercegné Lena Tindall keresztelő
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap délután megkeresztelték a királyi család legfiatalabb tagját is, Anna hercegnő unokáját, Zara és Mike Tindall kislányát, a tízhónapos Lena Elizabeth Tindallt. Katalin hercegnét és Vilmos herceget elszólította a kötelesség, rajtuk kívül pedig Fülöp herceg sem vehetett részt az eseményen, azonban a família apraja-nagyja ott volt.

Meghan hercegné ilyen csinos volt a keresztelőn

Harry herceg komoly szerepet kapott az eseményen, hiszen Zara őt választotta lánya keresztapjául, így természetesen Meghan hercegnével együtt nem hagyhatták ki a keresztelőt. Ezek szerint a család mélyen hisz abban, hogy a hercegből remek édesapa lesz, különben nem bízták volna rá ezt a megtisztelő feladatot.

Azt hittük, a baba világra jöttéig nem is láthatjuk már a hercegnét, hiszen a palota néhány napja bejelentette, hogy Meghannak egyelőre nincs egyetlen hivatalos megjelenés sem betervezve: az utolsó hetekben már csak a születendő kisbabájára koncentrál.

A sussexi hercegné ennek ellenére ott volt a gloucestershire-i St. Nicholas templomban, hogy támogassa a férjét, méghozzá nem is akármiben. Egy csokoládébarna, vintázs Dior-kabátot viselt, amit egy kis francia berettel és egy Victoria Beckham tervezte táskával párosított.

Az egykori színésznő ízlése nem éppen olcsó, ugyanis a kabát egy 1950-ben készült retró darab, amihez hasonló 2400 dollárért, azaz 660 ezer forintért talált gazdát legutóbb, a táska pedig szintén méregdrága: 1400 fontba, vagyis több, mint félmillió forintba kerül.

Azt még nem tudni, hogy Harry és Meghan gyermekének kik lesznek a keresztszülei, azonban Katalinhoz és Vilmos herceghez hasonlóan valószínűleg ők is a baráti körükből választanak, ahogy ők tették György, Charlotte és Lajos esetében.

Katalin hercegné gyönyörű ruhát húzott kisfia keresztelőjére - Álomszép volt fehérben

Megint kitett magáért Lajos herceg keresztelőjén.

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük