Meghant azzal vádolják, hogy kegyetlenül bánt két beosztottjával: így reagált erre a hercegné
Meghan hercegné állítólag több alkalmazottjával is elfogadhatatlan módon viselkedett.

meghan-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amíg Harry és Meghan a királyi család dolgozó tagjai voltak, többször pletykálták a beosztottak, hogy a hercegné úgy viselkedett az alkalmazottaival, akár egy diktátor, és már hajnali négy órakor e-mailekkel bombázta őket. Eközben Katalinnal és Vilmos herceggel is állítólag egyre több volt a konfliktusuk, végül ki is költöztek a Kensington-palotából a Frogmore Cottage-ba, ahol 2019 novemberéig éltek együtt. Utána Harryvel Kanadában éltek, majd 2020 januárjában visszatértek Londonba egy rövid időre, ám akkor jelentették be, hogy visszavonulnak, és új életet kezdenek a tengerentúlon.

2020 tavaszán Los Angelesbe, majd a nyáron Montecitóba költöztek, utóbbi városban vettek maguknak egy gyönyörű házat. Harry és Meghan Oprah Winfrey-nek adott exkluzív interjút, amelyben a visszavonulásukról is szót ejtettek. A 90 perces beszélgetést március 7-én vetíti a CBS csatorna, az interjú körül már most nagy a botrány, hiszen valószínűleg elhangoznak benne olyan mondatok is, ami a későbbiekben árthat a királyi családnak. A brit sajtó ma reggel is Meghan nevével van tele, ugyanis a The Times leközölte, hogy az egykori kommunikációs titkáruk, Jason Knauf még 2018 októberében jelentette, hogy a hercegné milyen kegyetlenül bánt az alkalmazottaival.

Meghan hercegnét durva vádakkal illették

A lap állítása szerint két régebbi alkalmazott azzal vádolta meg a hercegnét, hogy érzelmileg bántalmazta őket. Egy másik volt beosztott azt mondta, hogy Meghan mindenkit megalázott személyesen. Észrevételeiket jelentették is a házaspár akkori kommunikációs titkárának, Jason Knaufnak. A lap leírta, hogy a férfinak Harry herceg könyörgött, hogy ne jelentse ezeket a dolgokat.

GettyImages-1013336960
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Knauf nem hallgatott Harryre, írt egy e-mailt Vilmos herceg személyi asszisztensének, Simon Case-nek, miután egyeztetett a palota HR-osztályvezetőjével, Samantha Carruthersszel.

- Nagyon aggódom, hogy a hercegné két alkalmazottat is zaklatott. Teljesen elfogadhatatlan, hogyan bánt X-szel (A The Times X betűvel helyettesítette az e-mailben leírt kolléga nevét, nehogy sértsék a személyi jogait - a szerk.) - volt olvasható Knauf jelentésében.

- Úgy tűnik, hogy a hercegné mindig kipécéz valakit a látóköréből. Y-t is megfélemlítette, és próbálja aláásni az önbizalmát. Több jelentést is kaptunk olyan emberektől, akik szemtanúi voltak annak, mennyire elfogadhatatlanul viselkedett Y-nal.

A cikk az ajánló után folytatódik

A beosztottak közül egy így foglalta össze a lapnak, milyen volt Meghan viselkedése:

- Inkább érzelmi szinten volt kegyetlen, és manipulálta az embereket, azt hiszem, ezt már nevezhetjük zaklatásnak.

A hercegi pár nem hagyta annyiban ezeket a durva vádakat, szóvivőjükön keresztül reagáltak az állításokra.

Jason Knauf jelentette feletteseinek, hogy viselkedett Meghan hercegné.
Jason Knauf jelentette feletteseinek, hogy viselkedett Meghan hercegné.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- A hercegné szomorúságát fejezi ki a karaktere ellen elkövetett támadások miatt, különösen olyan személyként teszi ezt, aki saját maga is az állandó bántalmazás célpontja volt. Mélyen elkötelezett, hogy támogassa azokat az embereket, akik hozzá hasonlóan fájdalmat és traumát éltek át. Eltökélt szándéka, hogy tovább terjeszti az együttérzés fontosságát világszerte, és továbbra is arra törekszik, hogy példát mutasson a helyes és a jó cselekedeteivel - fogalmazta.

A szóvivő tagadta azokat a vádakat is, amely arról szólt, Harry herceg könyörgött Jason Knaufnak, hogy ne jelentse Meghan hercegné elfogadhatatlan viselkedését.

Katalin legszebb ruhái, amiket tavaly viselt

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákban kapták lencsevégre 2020-ban Katalin hercegnét.

Ezt is szeretjük