Harry és Meghan ennél rosszabbul nem is időzíthetett volna: emiatt áll a bál körülöttük

Sok rajongó azt kéri, halasszák el Harry herceg és Meghan hercegné exkluzív interjúját.

Harry herceg és Meghan hercegné interjúja - botrány
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Február közepén derült ki, hogy Harry herceg és Meghan hercegné vendégül látta montecitói otthonukban Oprah Winfrey-t, az egyik legbefolyásosabb újságírót, televíziós személyiséget és üzletasszonyt azért, hogy egy exkluzív interjút adjanak neki.

Már akkor kiderült, hogy a 90 perces interjút az amerikai CBS csatorna sugározza, és a fő téma a hercegi pár élete lesz a királyi családban, emellett szó lesz arról, miért döntöttek úgy, hogy felhagynak angliai életükkel, és visszavonulnak a magas beosztásukból. A palotában aggódnak, hogy olyan dolgokat is kikotyognak, amik esetleg árthatnak a monarchiának, azonban a fő gond az időzítéssel van, ugyanis a 99 esztendős Fülöp herceg még mindig kórházi ellátásra szorul.

Sokan kérik, hogy halasszák el Harry és Meghan interjúját

A CBS március 1-jén tette közzé az első előzetesét a YouTube-on, bár csak félpercesre vágták meg a felvételt, már ebből is lejött sokaknak, hogy bizony több kellemetlen tény el fog benne hangozni. Oprah Winfrey az előzetesben így fogalmazott Meghannak: "Most elég sokkoló dolgokat mondtál el nekem." 

Később ezt kérdezte a hercegnétől: "Hallgattál vagy elhallgattattak?" Nyilván a trailerbe nem tették be Meghan válaszait, hiszen pont azért vágták össze ilyen formában, hogy az interjú felkeltse az emberek kíváncsiságát.

Harry herceg az interjúban elmondta, nem szerette volna, ha a történelem megismételné magát, és Meghan hercegné édesanyja sorsára jutna. Hozzátette, kemény évek voltak az előzőek, de legalább mindig ott voltak egymásnak.

Február 22-én megírtuk, hogy Vilmos herceg az interjú miatt nagyon dühös az öccsére, úgy véli, Harry nem tiszteli a nagyszüleit.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár a palotában sokan kíváncsiak a március 7-ére kitűzött interjúra, ám történt egy komoly fordulat, ami sokkal több aggódást okoz az egész családnak. Február 17-én Fülöp herceget kórházba szállították.

Akkor kiderült, hogy nem a koronavírus gyanúja áll a háttérben, hanem rosszullétre panaszkodott, ezért azt tanácsolták neki, hogy feküdjön be néhány napra. Fertőzés támadta meg a szervezetét, sajnos azonban azóta sem sikerült rendbe jönnie, továbbra is kórházi ellátásra szorul. Tegnap átvitték a St Bartholomew intézménybe, ahol újabb kivizsgálásokat hajtanak végre a szívén.

Fülöp herceg állapota miatt kérték sokan, hogy halasszák el az interjút egy későbbi időpontra.
Fülöp herceg állapota miatt kérték sokan, hogy halasszák el az interjút egy későbbi időpontra.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A Daily Mirror megírta bennfentes információkra hivatkozva, ha véletlenül Fülöp herceg állapota rosszabbodna, és a március 7-ei interjú idején is aggasztó hírek jelennének meg róla, az óriási diplomáciai bombát jelentene. Emiatt Harry és Meghan rosszabbul nem is időzíthetett volna az interjúadással, ugyanis ez lesz az első közös beszélgetésük, mióta 2020-ban bejelentették, hogy visszavonulnak a magas beosztású szerepkörükből.

A lap értesülései szerint a CBS csatornának is jelezték, hogy Edinburgh hercegének állapota miatt halasszák el a beszélgetést, ám ők hallani sem akarnak erről, ráadásul az interjú közben lévő reklámhelyekre is bevásárolták magukat különböző cégek, így ha műsorváltozás lenne, komoly bevételektől esne el a csatorna.

A rajongók is azt követelik, hogy március 7-én ne vetítsék le a műsort, a The Daily Mail lap néhány Twitter-bejegyzést is összegyűjtött ezzel kapcsolatban: "Fülöp herceg komoly betegségben szenved. Remélem, hogy a CBS vagy Oprah észbe kap, és elhalasztják a beszélgetést!", "Reménykedem benne, hogy a nagyapja romló egészségi állapotára való tekintettel Harry megkéri Oprah-t, hogy rakják át más időpontra a beszélgetésüket. Ez lenne az utolsó csepp a pohárban a királyi család és a beteg Fülöp herceg számára.", "Ha Sussex hercege és hercegnéje tisztességes, megakadályozzák, hogy pont most menjen le az interjú, amiben kitálalnak mindenről, hiszen Fülöp nagyon beteg. Gőzük sincs arról, milyen kiváltságos életük van!" - fogalmazták a mérges rajongók.

Charlotte és Katalin hasonló ruhákban

Képes összeállításunkban megnézheted, amikor Charlotte hercegnő és Katalin hercegné hasonló ruhában voltak.

Charlotte hercegnő kiköpött Katalin volt ebben a szettjében - Fotókon, amikor hasonló ruhát viseltek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük