Harry herceg irtó cuki dolgokat árult el kisfiáról: ilyen az életük Archie-val
Harry herceg James Cordennek adott exkluzív interjút.

harry herceg
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné már egy éve az Egyesült Államokban laknak, montecitói otthonukba a nyáron költöztek be, előtte Los Angelesben éltek Tyler Perry komikus házában.

A hercegi pár élete sokat változott tavalyhoz képest, hiszen 2020-ban visszaléptek a királyi család dolgozó tagjaiként, és anyagilag függetlenné váltak. Jelenleg második gyerkőcüket várják, aki legkésőbb a nyár végéig megszületik. Kisfiuk, Archie is szépen cseperedik, a herceg egy exkluzív interjúban számolt be a családi életükről.

Harry herceg exkluzív interjúban mesélt az életükről és Archie-ról

James Corden, a világ egyik legnépszerűbb late night show házigazdája meghívta műsorába Harry herceget, akivel végül egy tartalmas délutánt töltöttek el Los Angelesben, együtt buszoztak egy városnéző jármű tetején, felkeresték a Kaliforniába jöttem című sorozatból ismert házat, de még egy katonai kiképzésen is részt vettek. A műsorvezető emellett interjút készített a herceggel, aki szívesen mesélt a magánéletükről, a kisfia is szóba került.

- Már elmúlt másfél éves. Elég hisztis, de csodálatos a személyisége. Most már három-négy szavas mondatokat tud alkotni, dalokat is énekel - fogalmazta a gyerkőcéről.

James Corden megkérdezte, mi volt a kisfiú első szava, erre Harry azt válaszolta, hogy a krokodil, a műsorvezető meg is jegyezte, hogy nem a legkönnyebb szót ejtette ki életében először Meghanék gyermeke.

Harry elmesélte, hogy Erzsébet királynőtől egy gofrisütőt kapott Archie karácsonyra, azóta Meghan mindennap azon készít az egész családnak reggelit, a picinek ez a kedvenc étele, amikor reggel kikel az ágyból, általában egyből megkérdezi, hogy most is gofrit esznek-e majd.

Az estéik ugyanolyan hétköznapiak, mint bármely más családnál.

- A napjaink függnek attól, mennyire vagyunk elfoglaltak. Archie-val persze ugyanúgy foglalkozunk, megfürdetjük, olvasunk neki, lefektetjük, aztán lemegyünk az alsó szintre, főzünk vagy rendelünk valami vacsorát, aztán felmegyünk mi is a felső szintre. Ágyba fekszünk, még nézzük a tévét, például a Jeopardy! vetélkedőt vagy valami filmet a Netflixen - tette hozzá a herceg.

Bruce Willis legkisebb lányai ilyen cukik

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű családja van az akciósztárnak.

Ezt is szeretjük