Harry herceg irtó cuki dolgokat árult el kisfiáról: ilyen az életük Archie-val
Harry herceg James Cordennek adott exkluzív interjút.

harry herceg
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné már egy éve az Egyesült Államokban laknak, montecitói otthonukba a nyáron költöztek be, előtte Los Angelesben éltek Tyler Perry komikus házában.

A hercegi pár élete sokat változott tavalyhoz képest, hiszen 2020-ban visszaléptek a királyi család dolgozó tagjaiként, és anyagilag függetlenné váltak. Jelenleg második gyerkőcüket várják, aki legkésőbb a nyár végéig megszületik. Kisfiuk, Archie is szépen cseperedik, a herceg egy exkluzív interjúban számolt be a családi életükről.

Harry herceg exkluzív interjúban mesélt az életükről és Archie-ról

James Corden, a világ egyik legnépszerűbb late night show házigazdája meghívta műsorába Harry herceget, akivel végül egy tartalmas délutánt töltöttek el Los Angelesben, együtt buszoztak egy városnéző jármű tetején, felkeresték a Kaliforniába jöttem című sorozatból ismert házat, de még egy katonai kiképzésen is részt vettek. A műsorvezető emellett interjút készített a herceggel, aki szívesen mesélt a magánéletükről, a kisfia is szóba került.

- Már elmúlt másfél éves. Elég hisztis, de csodálatos a személyisége. Most már három-négy szavas mondatokat tud alkotni, dalokat is énekel - fogalmazta a gyerkőcéről.

James Corden megkérdezte, mi volt a kisfiú első szava, erre Harry azt válaszolta, hogy a krokodil, a műsorvezető meg is jegyezte, hogy nem a legkönnyebb szót ejtette ki életében először Meghanék gyermeke.

Harry elmesélte, hogy Erzsébet királynőtől egy gofrisütőt kapott Archie karácsonyra, azóta Meghan mindennap azon készít az egész családnak reggelit, a picinek ez a kedvenc étele, amikor reggel kikel az ágyból, általában egyből megkérdezi, hogy most is gofrit esznek-e majd.

Az estéik ugyanolyan hétköznapiak, mint bármely más családnál.

- A napjaink függnek attól, mennyire vagyunk elfoglaltak. Archie-val persze ugyanúgy foglalkozunk, megfürdetjük, olvasunk neki, lefektetjük, aztán lemegyünk az alsó szintre, főzünk vagy rendelünk valami vacsorát, aztán felmegyünk mi is a felső szintre. Ágyba fekszünk, még nézzük a tévét, például a Jeopardy! vetélkedőt vagy valami filmet a Netflixen - tette hozzá a herceg.

Bruce Willis legkisebb lányai ilyen cukik

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű családja van az akciósztárnak.

Ezt is szeretjük