Meghan új frizurája telitalálat: az állapotos hercegné gyönyörűen fest a friss felvételen
Gyönyörű Meghan hercegné extra hosszú haja.

meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné mindig is a hosszabb haj híve volt, az elmúlt években többféle frizurával láthattuk: kedvencei közé tartozik a laza, kicsit szélfútta hatású konty, a lófarok, de van, amikor kiengedve hordja, amit laza hullámokkal dob fel. 

Ami a hosszát illeti, ha vágatott is a tincseiből, a vállát még bőven súrolták azok, azonban amióta Amerikában kezdtek új életet Harry herceggel, nagyon megnövesztette a frizuráját. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy a hercegné második gyermekükkel várandós, ebben az időszakban az állapotos nők haja még erősebb és dúsabb lesz. Nos ennek hatása a legfrissebb felvételeken is jól látszik már.

Meghan hercegné gyönyörű a friss felvételen

A Spotify feltöltött egy promóciós videót a YouTube-csatornájára, amelyben Sussex hercege és hercegnéje is szerepel, ugyanis a streamingszolgáltatón lehet hallgatni az Archewell Audio néven futó podcastsorozatukat. Ahogy az alábbi összehasonlító felvételen is látszik, Meghan egy 2018-as felvételhez képest csak még gyönyörűbb lett, ráadásul göndör loknikat is varázsolt hajkoronájába, ami szerintünk kifejezetten jól áll neki.

Meghan hercegné 2018-ban és napjainkban.
Meghan hercegné 2018-ban és napjainkban.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary, YouTube/Spotify

Egyes rajongók szerint a hercegné hosszabbított is a haján, ám ezt a fodrásza, George Northwood tagadta, írta meg a Hello! magazin.

- Az emberek azt hiszik, hogy meghosszabbítottuk a tincseket, de sosem csináltam vele ilyet az elmúlt két évben, mióta vele együtt dolgozom. Az tényleg az ő haja!

Hozzátette, hogy ezzel a fazonnal azt akarja üzenni Meghan a világnak, hogy erős nő, és mindent képes megoldani.

Amikor a hercegné a Tig nevű blogját vezette, akkor ott elárulta, milyen termékekkel teszi még gyönyörűbbé a tincseit, a kondicionálást nagyon fontosnak tartja, így a hajmosás után sosem maradhat el a balzsamozás. Kisimítóolajat is használ, amelynek hatására még fényesebb és selymesebb lesz a frizurája.

A ruhája is nagyon szép volt, amit a felvétel kedvéért felvett, a citromos mintájú kreációt a legendás Oscar de la Renta divatház egyik tervezője álmodta meg. A ruha a 2021-es tavaszi kollekció egyik új darabja, ami 3490 dollárért, azaz egymillió 31 ezer forintért elérhető.

Harry és Meghan otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű a házaspár otthona.

Ezt is szeretjük