Tom Hanks felesége kellemesen csalódott Dianában: nem ezt várta a hercegnőtől
Diana hercegnő így elbűvölte Tom Hankset és Rita Wilsont.

diana-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos híresség azon szerencsések közé tartozik, akik találkozhattak Diana hercegnővel, szinte mindenki ódákat zengett róla, annyira kedves és udvarias volt. Michael Jackson például nem merte a koncertjén előadni a Dirty Diana című slágerét, amikor megtudta, hogy a szívek királynője is megnézi élőben, mert félt a reakciójától, ám a hercegnő ragaszkodott hozzá, hogy adja csak elő az említett dalt.

Tom Hanks és Rita Wilson 1995 szeptemberében, az Apollo 13 londoni premierjén mutatkozhattak együtt az előkelőséggel, a színésznő bevallotta a People magazin Royals különszámának, teljesen másra számított, amikor Dianával találkozott.

Diana hercegnő és Tom Hanksék találkozása

Amikor megtörtént a premier, a színésznő második gyermekükkel, Truman Theodore-ral volt várandós. Az exkluzív interjújából kiderült, hogy teljesen másképp képzelte el a hercegnő személyét, kellemeset csalódott benne.

GettyImages-73399356
Fotó: Princess Diana Archive / Getty Images Hungary

- Találkoztunk a hercegnővel, majd bevezettek bennünket a moziterembe, mindnyájan leültünk, Tom pont mellette foglalhatott helyet, eközben fel kellett állnia a férjemnek, hogy mondjon pár szót. Amikor visszatért a székéhez, addig Diana foglalta neki a helyét, ez annyira édes gesztus volt, amit teljesen spontán, figyelmességből tett. Ez nem egy olyan cselekvés volt, amit elvárna az ember egy hercegnőtől - vallotta be.

Annyira kedves, melegszívű és közvetlen ember volt!

Miután levetítették a filmet, díszvacsorát rendeztek a stábtagoknak, Lady D ezt sem hagyta ki. Rita Wilson akkor már a hetedik hónapban volt, így a hercegnő kiemelten gondoskodott a kényelméről.

GettyImages-618242248
Fotó: Tim Graham / Getty Images Hungary

- Mellette ültem az asztalnál, és mivel várandós voltam, érdeklődött irántam: "Szükséged van valamire? Hozhatok neked egy párnát? Kényelmesen ülsz? Tudsz így enni?" - sorolta fel Diana kérdéseit.

Wilsonnak jól esett, hogy ennyire aggódott érte.

- Minden kérdést felhozott, amit az emberek feltesznek általában egy olyannak, aki gyermeket vár, és egy nagyon hosszú este és vacsora van a háta mögött. Pontosan értette, milyen helyzetben vagyok, hiszen ilyenkor sokan inkább ágyban feküdnének, függetlenül attól, hogy ki ül mellettük a vacsoraasztalnál. Bár itt megjegyezném, ebben a szituációban biztosan nem feküdtem volna az ágyamban! - tette hozzá a színésznő, aki a mai napig nagy szeretettel emlékezik vissza erre a nem mindennapi élményére.

Diana hercegnő és fiai aranyos pillanatai

Képes összeállításunkban megnézheted, Diana hercegnő mennyire imádta fiait, Vilmost és Harryt.

Ezt is szeretjük