Meghan smink nélküli fotója: így fest a hercegné teljesen természetes arccal
Mutatjuk Meghan hercegné smink néküli szelfijét.

meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Meghan hercegné a királyi családot képviselte, előírás volt, hogy csak egy leheletnyi sminket viselhetett, azonban mióta Harry herceggel az Egyesült Államokban új életet kezdtek, a szigorú protokollszabályok már nem vonatkoznak rá, így ha megjelenik a nyilvánosság előtt, akár erősebben is kifestheti magát.

Igazi természetes szépség, lényegében nincs is szüksége sok sminkre, mert olyan egészséges az arcbőre. Amikor még volt Instagram-fiókja, még a festetlen arcát is megmutatta a nagyvilágnak.

Meghan hercegné smink nélkül

Ezt a smink nélküli felvételét a rajongói oldala még a megszűnt Instagram-oldaláról szerezte meg, Meghan akkor törölte magát a közösségi platformról, amikor Harry herceggel 2017-ben bejelentették, hogy összeházasodnak. Ahogy a fotón is látszik, nagyon szép a hercegné festék nélkül is.

Spencer Barnes sminkmester még a Brilliáns elmék című sorozat kapcsán működött közre az egykori színésznővel, a férfi a Life And Style magazinnak árult el néhány bennfentes információt Harry feleségéről.

- Amikor Meghannal dolgoztam, minden a bőréről szólt! Azt akarta, hogy a bőre természetesnek hasson, ragyogó és egészséges legyen, csak egy kevéske kontúrt alkalmaztam, hogy kihangsúlyozzam az arca karakterét. A finom árnyalás volt az ő esetében a kulcs. Szerette, ha az orcáját barackos árnyalatú pirosítóval emeltem ki - magyarázta.

GettyImages-1210679568
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Amikor még a Brilliáns elméket forgatta, akkor megváltoztatta az étrendjét, és nemet mondott a gluténtartalmú ételekre, ennek hatására sokkal szebb lett a bőre. A rendszeres hidratálás, bőrradírozás mind-mind a rutinjának a része, illetve testápolót is használ.

Királyi menyasszonyi ruhák

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban házasodtak össze a királyi család tagjai.

Ezt is szeretjük