Végre láthatjuk Harry és Meghan kisfiát: Archie hamarosan 2 éves lesz
Archie-ról több friss felvételt is közszemlére tettek.

meghan-harry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné fia, Archie 2019. május 6-án látta meg a napvilágot, a piciről abban az évben több felvételt is láthattak a rajongók, ám amikor a hercegi pár bejelentette visszavonulási szándékát, hónapokon keresztül nem voltak fotók róla.

Utoljára első születésnapján jelent meg Archie-ról és édesanyjáról egy videó, amelyben Meghan éppen olvasott neki egy gyerekkönyvet. Emellett 2020 decemberében a karácsonyi üdvözlőkártyájukon is szerepelt a kisfiú, ám egy digitálisan elkészített családi festményt nyomtattak az ünnepi lapokra, nem pedig egy klasszikus felvételt.

Harry és Meghan kisfia, Archie

Több Harry és Meghan rajongói oldal megosztotta a legújabb képet a kis Archie-ról, amelyen látszik, hogy már milyen nagyot nőtt. Az alábbi Instagram-posztban két kép is látható róla, a másodikon, a háttérben ott van Meghan, mellette pedig egy kislány, aki legjobb barátnője, Jessica Mulroney gyermeke.

A hercegi pár az Oprah Winfrey-nek adott interjújuk közben egy családi videót osztott meg, amit végül a beszélgetésük alatt be is mutatott a CBS csatorna. A kis Archie és szülei éppen a tengerparton játszottak. A videó jól ábrázolja, mennyire aktív és aranyos gyerkőc.

Mióta az Egyesült Államokban kezdtek új életet, sokkal nyugodtabbá váltak a hétköznapjaik, Harry élvezi, hogy olyan hétköznapi dolgokat tudnak Montecitóban csinálni, amit Londonban esélytelen lett volna megvalósítani.

- A 2020-as év mindenki számára őrült volt, de mégis megérte. Most már kint is van elég terünk, bátran elmehetünk Archie-val és a kutyákkal sétálni, ha úgy tartja kedvünk, túrázunk vagy strandolunk, a part sincs messze tőlünk. Az egyik napom fénypontja pont az volt, amikor beraktam őt a biciklim gyerekülésébe, majd tekertem vele egyet, ez egy olyan dolog volt, amit én gyerekként sosem tapasztalhattam meg. A kis kezeivel átkarolta a derekam, és viháncolt, örömködött. Közben dumált mögöttem: "Pálmafa! Jaj, egy ház!" - magyarázta az interjúban a herceg.

Bár még csak most lesz kétéves, Archie rengeteget beszél, nagyon szépen fejlődik. A hercegi pár Oprah-nak azt is elárulta, mi az egyik kedvenc mondásuk a kisfiútól.

- Amikor valaki elhagyja a házat, mindig ezt mondja: "Vezess óvatosan!" - említették.

Archie hamarosan kistestvért kap, húga várhatóan idén nyáron születik meg.

Így festenének a királyi csemeték felnőttként?

Képes összeállításunkban megnézheted, egy kozmetikai cég hogyan képzeli el felnőttként Katalin és Vilmos gyermekeit, illetve Harry és Meghan kisfiát.

Ezt is szeretjük