Charlotte hercegnő felnőtt nőként - 20 évet öregítettek az arcán egy programmal

Az egyik kozmetikai termékeket forgalmazó cég szakértői alkották meg, hogyan néznek ki majd a királyi csemeték húsz év múlva.

charlotte-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Emberek milliói rajonganak a brit királyi család csemetéiért. Sokak legnagyobb kedvence Katalin és Vilmos kislánya, Charlotte hercegnő, aki rendszeresen elbűvöl mindenkit a cserfes stílusával és bájos mosolyával, a palota bennfentesei szerint ugyanolyan illedelmes, mint édesanyja, azonban egy roppant karakán egyéniség, ezt bizonyítja az is, amikor Lajos herceg keresztelőjén a lesifotósokat helyre tette, és megmondta nekik, hogy ők nem jöhetnek be a templomba.

A királyi család rajongói mindig jókat szórakoznak ezeken a bájos történeteken, ezekből kiindulva pedig már most vannak elméleteik, hogy milyenek lesznek felnőttként majd a csemeték. Az egyik angol kozmetikai vállalat, a Cosmetify csapata úgy döntött, megalkotja egy program segítségével a gyerekek húsz évvel későbbi énjét.

A Charlotte-ról szóló történetekből kiindulva úgy vélték, ő lesz a család lázadó tagja, mármint ami a külsejét illeti. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest 20 évvel később Charlotte, György és Lajos herceg, illetve a család legkisebb tagja, Archie.

Ezt is szeretjük