Meghantól emiatt rettegnek a királyi család tagjai: a legkínosabb titkokról ránthatja le a leplet
Meghan hercegné naplója miatt aggódnak a királyi család tagjai.

GettyImages-1391637323
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné legfrissebb interjúja hétfőn került fel az internetre, ami teljesen felborzolta a kedélyeket, a The Cut újságírójával készült beszélgetésében egy olyan mondat is elhagyta a száját, ami újabb aggályokat váltott ki a palota falain belül, írta meg a Daily Mail.

Harry hamarosan megjelenő memoárja már bőven elég ok a fejfájásra, de a szakértők szerint felesége, Meghan is arra készül a közeljövőben, hogy a herceghez hasonlóan megírja a saját szemszögéből az elmúlt évek történéseit.

Meghan hercegné naplója miatt aggódnak a királyi család tagjai

A hercegné elmesélte, hogy az idei jubileumi ünnepségek alatt Harryvel és a gyerekeikkel, Archie-val és Lilibet Dianával régi otthonukban, a Frogmore Cottage-ban szálltak meg. Sok minden nem változott a kúriában, mióta azt elhagyták, a személyes tárgyaik is érintetlenül ott maradtak.

- Visszamész, kinyitod a fiókod, majd ezt gondolod: "Úristen, én ezeket írtam le a naplómba?" - említette, utalva rá, hogy a királyi család dolgozó tagjaként ugyanúgy naplót vezetett.

Már ez az egy elszólása elég volt ahhoz, hogy a királyi család tagjainak gyomorgörcse legyen, Margaret Holder, a család szakértője így nyilatkozott erről:

- Bőven elég időt töltött el a királyi körökben, hogy több olyan évtizedes titkot tudjon meg, amelyek nyilvánosságra hozatalával szégyenérzetet és szívfájdalmat okozna a királynőnek és családjának, azonban ezekkel az információkkal Meghan tetemes vagyonra tenne szert.

GettyImages-995182746
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Egy Harryhez közel álló forrás így vélekedett:

- Nagyon meglepődnék, ha Meghan nem írna egy könyvet.

Egy másik informátor megemlítette, hogy a hercegné végig becsülettel vezette a naplóját, amíg a koronát képviselte 2018 és 2020 eleje között.

- Harrynek és Meghannak azt mondták, hogy hagyják figyelmen kívül a közösségi médiát és az újságokat, ám a személyzet olykor sajnálatukat fejezték ki, milyen írások jelentek meg róluk az előző nap. Ilyen esetben Meghan mindig dühös lett, és ezt ki is írta magából, hogy ezzel is bebiztosítsa magát.

Ha valaha is napvilágot látnának a naplóban leírtak, az dinamitként robbanna.

- Úgy hangzik, hogy miután ezt a naplót megtalálták, szépen becsomagolták, és elvitték magukkal Montecitóba.

Így nézne ki Diana hercegnő, ha még most is élne

Megalkották, hogyan nézne ki Diana hercegnő napjainkban.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük