Meghan hercegné friss interjúja miatt áll a bál: Károly és Harry kapcsolatáról is beszélt
Meghan hercegné a The Cut magazinnak adott interjút.

GettyImages-906665902
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné a The Cut magazin legfrissebb számának címlapjára került, a fotózás mellett egy interjúra is igent mondott.

Szinte elkerülhetetlen volt, hogy a beszélgetés során ne kerüljön szóba a királyi család és a brit média, Sussex hercegnéje kijelentéseivel fel is bosszantott többeket.

Meghan hercegné interjúja ismét felkavarta az állóvizet

Meghan hercegnének nem túl jó a véleménye a brit sajtóról, véleménye szerint pont ők tehetnek arról, hogy családok távolodtak el egymástól. A cikk kiemelte, milyen szoros volt régen a kapcsolata az édesapjával, Thomal Markle-lel, azonban a hercegné mára teljesen elhidegült tőle. Még a 2018-ban megtartott esküvőjük után a The Mail on Sunday kiszivárogtatott egy szívhez szóló levelet, amelyet Meghan írt édesapjának, abban azért könyörgött neki, hogy Thomas ne kommunikáljon újságírókkal. Ekkor Harry felesége be is perelte a lapot a magánélete megsértése miatt, végül a bíróság neki adott igazat.

- Harry azt mondta nekem: "Ebben a folyamatban veszítettem el az apámat!" Persze nem kell, hogy velük is ugyanaz történjen, mint ami velem, de ez már Harry döntése - fogalmazta.

Ez volt az egyik kijelentése, ami hatalmas botrányt kavart, Károly herceghez közel álló forrás ki is jelentette, a trónörökös nagyon szereti mindkét fiát, és elszomorítja annak ténye, ha Harry tényleg úgy érzi, hogy elveszítette az apját, írta meg a Daily Mail.

A The Cut újságírója arról érdeklődött, valaha is kibékülnek a családtagjaikkal, erre ezt a választ kapta:

- Szerintem a megbocsátás nagyon fontos. Sokkal több energia kell ahhoz, hogy ne bocsáss meg. De sok erőfeszítést igényel a megbocsátás. Én tényleg aktív erőfeszítéseket tettem, különösen annak tudatában, hogy most már bármit mondhatok.

Amikor Harryvel a visszalépésüket és külföldre való költözésüket tervezték, felvázoltak a királyi család tagjainak egy olyan ötletet, ami arról szólt, hogy továbbra is a monarchiának dolgoznának, de emellett lenne saját keresetük is, illetve a Nemzetközösség egyik országában élnének. Lényegében ugyanúgy képviselnék a koronát, csak más országban laknának, és pluszkeresethez jutnának a privát üzleteléseiknek köszönhetően. Azonban ezt nem engedték nekik.

- Ezt valamilyen okból nem engedték meg nekünk, bár a család több tagja pontosan ezt csinálja - jelentette ki, ám egy embert sem nevezett meg, aki pont így élné az életét a famíliában.

Hozzátette, boldogan hagyták el az Egyesült Királyságot.

Sőt, valójában a királyi család egyetlen dolgozó tagja sem kereshet saját pénzt a hivatalos feladatai ellátásával egyidejűleg.

Arról is mesélt Meghan, miért nem volt hajlandó a brit királyi családhoz közel álló sajtóorgánumoknak, amit röviden Royal Rotanak becéznek, képeket adni Archie-ról. Elmagyarázta, hivatalosan az a protokoll, hogy a brit médiához kell eljuttatni a gyerekekről készült portrékat, akik a felvételeket felhasználják a cikkeikhez. Lényegében ott jelennek meg először a fotók, illetve a királyi családhoz tartozó Instagram-oldalakon, amelyeket nem a családtagok kezelnek. A hercegné számára elfogadhatatlan ez a rendszer.

- Miért adnék előbb fotót a saját gyerekemről azoknak az embereknek, akik az "n" betűs szóval illetik őt, ahelyett, hogy először azokkal osztanám meg a képet, akik tényleg szeretik őt?

Az afroamerikaiak számára sértő a néger kifejezés, Meghan ezt értette az "n" betűs szó alatt. 2013-ban az Egyesült Államok Népszámlálási Irodája is törölte a néger kategóriát, helyette a fekete vagy az afroamerikai kifejezést alkalmazzák csak.

Az interjú elolvasása után  Richard Palmer, a királyi család egyik szakértője a Twitteren akadt ki.

Ebben a sokkoló interjúban vannak olyan pillanatok, amelyek arra utalnak, hogy a süket Harry és Meghan nem tanult semmit a leckéből!

Kamilla lemásolta Diana hercegnő ruháját

Kamilla mindenkit meglepett, amikor ebben a ruhában mutatkozott.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük