Kamilla lemásolta Diana hercegnő bosszúruháját: így festett a kreációban Károly herceg második felesége
Kamilla mindenkit meglepett, amikor ebben a ruhában mutatkozott.

diana-kamilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tudtad, hogy Kamilla lemásolta Diana hercegnő ikonikus bosszúruháját?Csupán egy év telt el a két viselet között.

Mindkét divatpillanat meglepte a világot, és egy örök életre bevésődtek a királyi családért rajongók emlékezetébe.

Kamilla lemásolta Diana hercegnő bosszúruháját

1994-ben Károly herceg úgy döntött, egy tévéinterjúban vallja be egyszer és mindörökre, hogy valóban megcsalta Diana hercegnőt Kamillával. Nem sokkal a botrányos beszélgetés adásba kerülése után a szívek királynője belebújt abba a dögös fekete ruhába, amit ma mindenki bosszúruhaként ismer. Nőiesebb, szexibb volt, mint valaha. 

Diana hercegnő ilyen csodás volt a bosszúruhában.
Diana hercegnő ilyen csodás volt a bosszúruhában.
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

Kamilla egy évvel később, 1995-ben képes volt egy majdnem ugyanolyan szettben a nyilvánosság elé állni. Ekkor egyébként már rebesgették, hogy a szerető igyekszik mindenben lemásolni Diana hercegnőt, ez azonban ékes példa volt erre. A célja akkor az lehetett, hogy így ünnepelje meg, elvált első férjétől, vagyis már semmi akadálya annak, hogy egy napon ő legyen Károly herceg felesége.

A trónörökös és Kamilla 1970-ben, egy pólómeccsen találkoztak először, majd nem sokkal később randizgatni kezdtek. Bár nagy volt a szerelem, az uralkodónő nem találta megfelelő arának a nőt, nem engedte fiának, hogy elvegye. Szakítottak.

Károly hét évvel később, 1977-ben találkozott először Diana hercegnővel, akkoriban még a nővérével, Sarah Spencerrel járt. Ennek ellenére 1980-ban megtörtént a lánykérés, 1981-ben pedig az esküvő. Így kezdetét vette a legszomorúbb történet, amit valaha szerelmi háromszögről hallott a világ.  Diana hercegnő és Károly herceg házassága nem indult fényesen, a fiatal nő szerelmes volt, a férfi azonban talán sosem volt biztos a dolgában. Kapcsolatuk akkor romlott meg igazán, amikor megszületett második fiuk, Harry. Ennek oka, hogy a herceg állítólag kislányt szeretett volna. 

A királyi család életrajzírói szerint 1986 volt az az év, amikor a trónörökös viszonyba kezdett korábbi kedvesével, Kamillával, innen pedig már csak lefelé vezetett az út. 1992-ben robbant a bomba: Andrew Morton a szívek királynőjének segítségével kiadta a könyvet, amiből az egész világ értesült Károly herceg hűtlenségéről. A válásukat hivatalosan 1996-ban mondták ki, de akkor már évek óta külön éltek.

Sztárok és Diana hercegnő közös fotói

A királyi család tagjai rengeteg emberrel találkoznak, nemcsak világvezetőkkel, hanem hírességekkel, például sportolókkal, zenészekkel, színészekkel, rendezőkkel és persze olyan személyekkel is, akik rengeteget tettek a világ jobbá tételében. Diana hercegnő is sok különleges emberrel rázhatott kezet élete során.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Anwar Hussein

Ezt is szeretjük