Diana hercegnőt vérig sértette a világhírű színész: Clint Eastwood a korára tett megjegyzést

Clint Eastwood végtelenül zavarba jött a hercegnő jelenlététől.

diana-és-clint-eastwood
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Diana hercegnőt sok hírességgel és prominens személlyel hozta össze a sors élete során. Ezek a találkák általában jó hangulatban teltek, sőt néhány sztárral megismerkedésük után szoros barátságot is kötött. Ám volt egyvalaki, aki elsőre bizonyosan nem lopta be magát a szívébe.

1985-ben az Amerikai Egyesült Államok akkori elnöke, Ronald Reagan és felesége, Nancy díszvacsorát rendeztek Károly herceg és felesége tiszteletére. Az esemény során a hercegi pár több előadóművészt és színészt is megismerhetett. 

Diana hercegnőt ezzel sértette meg Clint Eastwood

A nyolcvanfős vendéglista olyan neveket tartalmazott többek között, mint John Travolta, Tom Selleck, Estée Lauder, Neil Diamond és Clint Eastwood. Travolta évekkel később is úgy számolt be az eseményről, mint életének egyik legemlékezetesebb pillanatára, ugyanis ő meg is táncoltathatta a szívek királynőjét. 

john trav
Fotó: Tim Graham / Getty Images Hungary

A többiek közül is akadtak, akik megosztották élményeiket a sajtóval. Többen elárulták, hogy két ilyen magas rangú emberrel találkozni nem kis izgalommal jár. A zenész, Neil Diamond, aki egyik dalának eléneklésével örvendeztette meg Wales hercegét és feleségét, a Washington Postnak mondta el, nem sokszor volt annyira ideges életében, mint azon az estén.

- Annyira izgultam, hogy szó szerint éreztem a pillangókat a gyomromban. Szívesebben nézek szembe inkább egy húszezer főt számláló közönséggel.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Magnum főszereplője, Tom Selleck sem tudta palástolni izgatottságát, ő is táncba vitte Dianát, ám zavarában nem igazán tudta, miről kéne társalogniuk. Mégsem ő bizonyult a hercegnő legesetlenebb táncpartnerének. Selleck szerint Clint Eastwood még nála is szerencsétlenebbnek bizonyult.

- Hát legalább én nem éreztem magam annyira kényelmetlenül, mint Eastwood. Ő táncolt Dianával utánam, ez pedig teljesen a komfortzónáján kívülre esett - mesélte a sztár a Daily Mailnek.

A botladozós tánclépéseken kívül, sajnos, egy szerencsétlen megjegyzést is sikerült tennie, ami nagyon megsértette a hercegnőt. Azzal viccelődött, hogy „Maga túl öreg hozzám!”, mire Diana zavartan csak annyit felelt: „De hát csak 24 éves vagyok”.

Szerencsére az előkelőség el tudta felejteni ezt az incidenst, amikor 1993-ban újból keresztezték egymás útjait Londonban, akkor mosolyogva ráztak kezet.

clint eastwood
Fotó: Mirrorpix / Getty Images Hungary

Diana hercegnő Budapesten

Diana hercegnő és Károly herceg 1990 májusában tett látogatást hazánkban, Göncz Árpád egykori köztársasági elnök fogadta a hercegi párt. Képes összeállításunkban olyan fotókat láthatsz Diana hercegnőről, amelyek Budapesten készültek róla.

Ezt is szeretjük