Meghan elárulta, mi Archie cuki szokása mindennap: a kisfiú ebben Károly hercegre ütött

Archie cuki szokásáról is szó esett Meghan új interjújában.

Archie szokása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy arról beszámoltunk, Meghan hercegné a The Cut magazinnak adott exkluzív interjút, amelyben szó esett a királyi családdal való szakításról, a brit bulvársajtó viselkedéséről, de a gyerekekről is újabb információkat tudhattak meg az olvasók.

A hosszú interjú egyik legaranyosabb részének főszereplője Archie volt, akinek egy aranyos szokásáról rántotta le a leplet édesanyja.

Archie szokásáról is szó volt Meghan interjújában

Meghan és Harry montecitói otthona kertjében van két gyönyörű pálmafa, amikor először nézték meg a házat, a herceg rámutatott a növényekre, és ezt súgta oda feleségének.

- Látod, hogy kapcsolódnak egymáshoz ott lent? Szerelmem, ezek vagyunk mi - fogalmazta akkor Harry.

Valószínűleg ezt a mondatot kisfiúk is hallotta, aki minden áldott nap elmegy a fák mellett, és így köszön nekik:

- Szia, mama, szia, papa!

Érdekesség, hogy Archie nagyapja, Károly herceg is szívesen beszél a növényekhez, erről több alkalommal nyilatkozott korábban.

Meghan nem csak ezt az aranyos szokást árulta el, elmondta, jelenleg Harryvel azon dolgoznak, hogy jó modorra tanítsák nagyobbik gyereküket, egyből rászól, ha nem használja a kérem vagy a köszönöm szavakat. Átlagos módon élik mindennapjaikat, nemrégiben kisfiát elvitte az egyik óvodástársa szülinapi zsúrjára, sokan meglepődtek, hogy felbukkantak. Sőt, a hercegné még az ugrálóvárba is bement, hogy együtt játsszon a többiekkel.

Az óvodába is általában ő vagy Harry megy érte mindig, illetve reggelente is ők viszik. Megjegyezte, ha Angliában maradtak volna, úgy gondolja, minden áldott nap legalább negyven fotós venné őket körbe, mielőtt elindulnának az óvodába.

- Elnézést, hogy nekem ezzel problémám van. Ettől nem válok a privát élet megszállottjává. Ettől erős és jó szülővé válok, aki a gyerekét szeretné megvédeni.

A cikk írója egy másik aranyos történetet is leírt, az interjú készítése céljából több órát Meghannal töltött, így láthatta élőben a gyerekeket is. Amikor Harryék montecitói házában járt, a bébiszitter kihozta Lilibet Dianát a szobájából, aki júniusban lett egyéves. A kislány nem volt éppen vidám kedvében, erre a hercegi pár reflexszerűen próbált mosolyt csalni a pici szájára.

Harry táncolni és beatboxolni kezdett, majd Meghan csatlakozott hozzá, végül az újságíró sem akart kimaradni a buliból, így már hárman szórakoztatták a kislányt, aki végül elmosolyodott a három felnőtt produkcióján.

Ő Meghan hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a nő, akit rendszeresen mindenki Meghan hercegnének néz.

Mintha Meghan hercegnét látnánk: döbbenetesen hasonlít rá a 32 éves légiutas-kísérő

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük