Meghan hercegné göndör hajjal mutatkozott: így néz ki akkor, ha nem veszik a profik kezelésbe
Meghan hercegné megmutatta, hogyan fest természetes, göndör hajjal.

GettyImages-1053032052
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegnének valójában göndör frizurája van, ezt a gyerekkori fotói is alátámasztják, azonban az esetek többségében egyenesen hordja a tincseit, esetleg egy hajsütővas segítségével laza hullámokkal dobja fel frizuráját.

Védjegyévé vált még a lófarok is, de a konty is közel áll hozzá. Természetes fürtjeivel eddig maximum a régi képein láthattuk, azonban a Twitteren elterjedt egy Zoom-hívásából készült felvétel, amelyen göndör hajjal látható.

Meghan hercegné göndör hajjal

Egy rajongója osztotta meg Twitteren azokat a képeket, amelyek Meghan videóhívásából valóak. Megjegyezte, mennyire gyönyörű ezzel a külsővel a hercegné. A Daily Mirror újságírója szerint még smink sincs rajta, de a felvétel gyengébb minősége miatt ezt nehéz megállapítani.

A Zoom-meeting idején montecitói otthonában tartózkodott, valószínűleg ezért nem is lőtte be a frizuráját a szokásos módon. A bejegyzés alatt a többi felhasználó is dicsérte, mennyire jól áll neki a természetesség:

"Olyan boldognak tűnik! Örülök, hogy jó helyre került az életében. Friss, üde, ragyogó arccal mosolyog nagy büszkeséggel. Egy igazi természetes szépség, és a haja! Imádom a göndör fürtjeit! Remélem, egyszer természetes külsejével lép a nyilvánosság elé." "Annyira remekül néz ki, sokkal fiatalosabban fest így" - írták.

Pontosan nem tudni, hogy a Zoom-meeting minek kapcsán készült, de a rajongók arra tippeltek, hogy valószínűleg az új podcastje, az Archetypes volt a téma. Az első epizódja tegnap óta elérhető Spotifyon, az interjúját jó barátnőjével, Serena Williamsszel készítette. Beszélgetésük alatt árulta el, milyen horrorisztikus élményben volt részük Afrikában, ugyanis kisfia, Archie babaszobájában tűz ütött ki. A teljes történetet ide kattintva olvashatod el.

Meghan édesanyja, Doria

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remek alakkal rendelkezik Doria Ragland.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük