Ő volt Harry herceg első nagy szerelme: így él most a 36 éves Chelsy Davy

Diana hercegnő kisebbik fia, Harry herceg húszéves volt, amikor beleszeretett a gyönyörű, szőke hajú, kék szemű lányba.

Harry herceg exe, Chelsy Davy
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg 1984-ben látta meg a napvilágot, ő Károly herceg és Diana hercegnő kisebbik fia, Vilmos herceg öccse. Édesanyja tragikus halálakor csupán 13 éves volt, a fiúk közül ő kezelte rosszabbul az óriási veszteséget. 

Igazi lázadó tini lett belőle, rengeteget bulizott, olykor kellemetlen lesifotók láttak róla napvilágot, amik miatt a királyi család nem győzött magyarázkodni. Húszéves korára egy kicsit lenyugodott, ekkor ismerte meg első nagy szerelmét, Chelsy Davyt

Harry herceg első szerelme, Chelsy Davy

Chelsy Davy 1985-ben született Zimbabwéban, vagyis egy évvel fiatalabb Harry hercegnél. Édesapja, Charles Davy az ország egyik leghatalmasabb földbirtokosa. Van egy öccse, Shaun. A szülők annak idején úgy döntöttek, lányuknak az a legjobb, ha az Egyesült Királyságban tanul, így ott választottak neki iskolát. 

Eleinte a Cheltenham College tanulója volt, majd 2004-ben átiratkozott a Stowe Schoolba. Oda, ahova a herceg is járt. A fiatalok nagyon hamar egymásba szerettek, szerelmük pedig elképesztően szenvedélyesnek bizonyult. Összesen hat évig voltak együtt, ám ezalatt többször szakítottak. Végleg 2010-ben váltak el az útjaik, ezt Chelsy Davy jelentette be a Facebookon. 

Harry herceg és Chelsy Davy egykor nagyon szerelmesek voltak.
Harry herceg és Chelsy Davy egykor nagyon szerelmesek voltak.
Fotó: Profimedia

A történtek ellenére a szőke szépség ott volt Vilmos herceg és Katalin hercegné 2011-es esküvőjén. Chelsy Davy akkoriban azt nyilatkozta, azért nem menne hozzá Harry herceghez, mert egészen más döntéseket hoztak a jövőjükkel, életükkel kapcsolatban. Nem mellesleg a lány rájött, nem tudna a királyi család tagjaként élni.

- Igen, kemény volt. Annyira túlzó volt: őrületesen ijesztő és kényelmetlen. Nagyon nehéznek találtam, amikor rosszul működött. Nem tudtam megbirkózni vele. Fiatal voltam, csak próbáltam egy normális fiatal lenni, de szörnyű volt - nyilatkozta a fiatal nő 2016-ban a Times magazinnak arról, milyen érzés volt annak idején Harry herceg barátnőjének lenni. 

 Így már sokkal jobban érthető, hogy Harry herceg miért szerette volna mindenáron megvédeni Meghan Markle-t a nyilvánosságtól. 2016-ban jöttek össze, de egészen sokáig sikerült titkolniuk, hogy együtt vannak. Az eljegyzésüket 2017 végén jelentették be, 2018-ban összeházasodtak, 2019-ben megszületett a kisfiuk, Archie. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ekkor lett elege a hercegnek abból, hogy feleségét állandóan támadja a média. Szakított a komplett királyi családdal, és az Egyesül Államokba menekítette a családját. Kislánya, Lilibet Diana 2021-ben már ott született. 

Harry herceg és Chelsy Davy a szakításuk ellenére barátok maradtak, a nő ott volt exe esküvőjén is. Jelenleg Afrikában él, van egy ékszerüzlete, illetve foglalt a szíve, össze azonban még nem házasodtak. 

Ilyen lenne Katalin hercegné Diana hercegnő hajával

Nem is kérdés, Diana és Katalin számítanak a legnagyobb divatdiktátoroknak a királyi család tagjai közül. Mindketten igazi stílusikonok: míg Vilmos felesége a klasszikus elegancia megtestesítője, addig édesanyja öltözködés terén igazi úttörő volt, mára legendásnak számító szettjeit milliók másolták.

Kíváncsi vagy, Katalin hogy nézne ki Diana frizurájával? Így állnának neki a rövid, szőke tincsek

Egy angol Instagram-oldal Katalinra photoshoppolta Diana ikonikus hajviseletét.

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images/Karwai Tang

Ezt is szeretjük