Diana titokban többet akart George Michaeltől: az énekes tudta, hogy vonzódik hozzá
Diana hercegnő és George Michael barátsága 1989-ben kezdődött.

diana-george-michael-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Az évszázad esküvője” - így vonult be a történelembe Diana és Károly egybekelésének a napja. Amennyire mesébe illő volt a kezdet, annyira szomorú volt a folytatás. Bár már házasságuk alatt pletykálták róluk, nem boldogok együtt, csak akkor igazolódott be, hogy Lady Di élete valóban nem annyira álomszerű, mint ahogy azt sokan gondolták, amikor 1992-ben bejelentették, külön utakon folytatják tovább.

Két évvel később a gyönyörű előkelőség minderre rátett még egy lapáttal, a BBC elhíresült interjújában lerántotta a leplet addigi szenvedéseiről, valamint férje hűtlenségéről. Ma már tudjuk, Károly herceg eleve úgy lépett frigyre első feleségével, hogy valójában másért dobogott a szíve, sosem tudta elengedni első szerelmét, Kamillát, akivel később viszonyba is kezdett.

Diana és George Michael kapcsolata

Ezek tudatában érthető, hogy a Szívek királynője ott kereste a szeretetet, ahol csak tudta. Rengeteg bizalmast és jó barátot gyűjtött maga köré, többek között Freddie Mercuryval, Elton Johnnal és George Michaellel is közeli viszonyt ápolt. Utóbbit már-már túlzottan is közel engedte magához, hiába tudta, hogy nem lehet köztük semmi, vonzódott az énekeshez.

diana
Fotó: Princess Diana Archive / Getty Images Hungary

Michael és Diana 1989-ben a Wembley Stadion jótékonysági koncertjén találkoztak. Az előadó beszámolója szerint rögtön megtalálták a közös hangot, az első perctől érezhető volt, hogy egy hullámhosszon vannak. 

 A 2016 decemberében elhunyt George Michael életrajzi könyvéből kiderült, idővel ő lett a hercegnő egyik legfőbb bizalmasa, aki a legintimebb titkokat is megosztotta vele. Beszélt házassága kudarcáról, és arról is, mennyire nem érzi jól magát a királyi családban. 

Arról is a 2018-ban kiadott alkotásban olvashatunk, a macsó sztár tudta, hogy barátnője többet érez iránta.

"Megszoktam, hogy sok gyönyörű nő vonzódott hozzám, ő egy volt közülük. Történtek olyan dolgok köztünk, amelyek minden kétséget kizáróan arra enged következtetni, hogy többet akart tőlem.”

A néhai énekes hozzátette, bár megvolt rá a lehetőség, Diana és közte soha nem történt semmi, állítása szerint az maga lett volna a katasztrófa. 

  Diana legkihívóbb szettjei

Képes összeállításunkban csokorba szedtük, melyek voltak a legkihívóbb szettjei.

Ezt is szeretjük