Így nézne ki Diana hercegnő, ha még most is élne: ma 25 éve, hogy elhunyt
Megalkották, hogyan nézne ki Diana hercegnő napjainkban.

GettyImages-1197373503
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma 25 éve annak, hogy Diana hercegnő életét vesztette Párizsban egy durva autóbaleset következtében. Halálának híre az egész világot sokkolta, emlékét a mai napig őrzik tovább a szerettei, különösen két fia, Vilmos herceg és Harry herceg, de leghűségesebb rajongói is nap mint nap gondolnak rá.

A halálának körülményei a mai napig izgatják sokak fantáziáját, de többen annak gondolatával is eljátszanak rendszeresen, ha nem történt volna meg a szörnyű tragédia, milyen lenne manapság az élete, és hogyan nézne ki.

Diana hercegnő így nézne ki, ha még most is élne

A hercegnő idén júliusban már a 61. születésnapját ünnepelte volna, az egyik rajongó Photoshop segítségével elkészítette a 2022. évi portréját, Dianát egy gyönyörű, idősödő hölgyként ábrázolta.

A párizsi tragédia előtt azt tervezte, hogy az Amerikai Egyesült Államokba költözik, mert elege volt abból, hogy Nagy-Britanniában egy perc nyugalma sincs a sajtó miatt. Azt gondolta, a tengerentúlon békén hagynák, ráadásul az amerikaiak is pozitívan gondolkodnak róla, nem mellesleg bármikor ott járt Amerikában, mindig jól érezte ott magát, derült ki a testőre visszaemlékezéséből, amiről részletesebben ide kattintva olvashatsz.

Nemcsak hazájában, hanem Franciaországban sem hagyták békén a lesifotósok, pont ez okozta a vesztét. Az utolsó napját párjával, Dodi Fayeddel töltötte Párizsban, az este folyamán vacsorázni mentek. Az első étterem, amit kipróbáltak, az a Chez Benoit volt, ami egy hangulatos, laza bisztró nem messze a városközponttól, ám azt hamar ellepték a fotósok. Ezután a The Ritz felé vették az irányt, annak reményben, hogy ott majd kettesben lehetnek, írta meg a Washington Post.

A Ritzben a rendelésük után egyre kellemetlenebbül érezték magukat a többi vendég miatt, ugyanis az emberek folyamatosan csak őket lesték. Végül úgy döntöttek, inkább elvitelre kérik a vacsorájukat, amit a szállodájuk lakosztályában ettek volna meg, de ez végül már nem következett be.

Ez a kép pár héttel a halála előtt készült róla.
Ez a kép pár héttel a halála előtt készült róla.
Fotó: Mirrorpix / Getty Images Hungary

Egy csapat lesifotós üldözte a járművüket, amelyben Lady D, a párja, testőrük, Trevor Rees-Jones, illetve sofőrjük, Henri Paul ült. Miután bekövetkezett a szörnyűség az Alma rakpart közúti aluljárójában, Fayed és Paul azonnal meghalt, Diana bár még élt, de sajnos a Pitie-Salpetriere Kórházban nem tudták megmenteni az életét, belehalt a belső vérzésébe, egyedül csak a testőr élte túl a tragédiát.

A későbbi vizsgálatokból kiderült, hogy a sofőr ittas volt. A testőr a The Sunnak adott interjújában elmondta, ha a hercegnő és Fayed bekötötték volna magukat, nagy eséllyel túlélték volna a balesetet.

Diana hercegnő Magyarországon

Diana hercegnő és Károly herceg négy napot töltött Magyarországon 1990 májusában.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük