Meghan hercegnét hazugságon kapták: beismerte, hogy nem volt titkos esküvője Harry herceggel
Meghan hercegné még Oprah-nak állította azt, hogy az esküvőjük előtt pár nappal Harryvel titokban már egybekeltek.

meghan-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas port kavart Harry herceg és Meghan hercegné exkluzív interjúja, amit még március 7-én mutatott be a CBS csatorna. A beszélgetést Oprah Winfrey készítette el, a világ egyik legbefolyásosabb riporterének számos kínos dologról beszámolt a hercegi pár, ami a királyi családra sem vetett jó fényt, például az egyik családtag aggodalmát fejezte ki, mennyire lesz majd Archie bőrszíne sötét.

Az interjút rengetegen kielemezték, mégis mik voltak azok a pontok, ahol a házaspár igazat mondott, és mely állítások lehettek füllentések. Sokan például kételkedtek abban, hogy Meghanék a 2018. május 19-ei esküvőjük előtt három nappal titokban egybekeltek. Ezt az állítást tagadta a canterbury érsek, Meghan szóvivőjével erősítette meg, hogy Harryvel csak a fogadalmukat mondták el egymásnak, írta meg a The Daily Beast.

Meghan hercegné szóvivője ismerte el, hogy nem történt meg a titkos esküvő

A házaspár szóvivője a lapnak elmondta, hogy Harry és Meghan a hivatalos esküvőjük előtt pár nappal elmondták egymásnak a fogadalmaikat. Azonban mindez nem minősül hivatalos házasságkötésnek. Lényegében ezzel Meghan beismerte, hogy ferdített Oprah Winfrey-nek.

GettyImages-960056382
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A március 7-én bemutatott botrányinterjúban így fogalmazott az esküvőjükről Meghan:

- Három nappal az esküvőnk előtt összeházasodtunk. Senki nem tudott erről. Felhívtuk az érseket, és ezt mondtuk neki: "Figyeljen, ez a látványos dolog a világ számára szól majd, de szeretnénk, ha kettesben is egyesülnénk". A fogadalmainkat, amiket a szobánkban fogalmaztunk meg, a kertünkben mondtuk el egymásnak. Csak mi voltunk ott, illetve a canterbury érsek.

Az interjú megjelenése után ezt az állítást azonnal megtámadták a szakértők, szerintük lehetetlen, hogy a hátsó udvari ceremónia hivatalos volt, mivel az az angol egyház szigorú szabályait sértené. Az esküvőt a papság egyik tagjával kell megtartani egy templomban vagy egy olyan helyen, amelyre külön engedélyt kell kérni, és két tanúnak is részt kell venni az eseményen. A canterbury érsek, Justin Welby sem támasztotta alá, hogy megtörtént volna a titkos szertartás, hiszen ő hivatalosan nem tart privát ceremóniákat, írta meg a Page Six.

- Justin magánbeszélgetést folytatott a kertben a házaspárral a ceremóniáról, de biztosíthatok mindenkit arról, hogy a televízióban is vetített, országos eseményig nem volt semmiféle esküvő - ezt Mark Edwards plébános nyilatkozta, aki kapcsolatba lépett az érsek irodájával annak érdekében, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

Tegnap a The Daily Mail napilap hivatalos dokumentumokkal támasztotta alá, hogy Meghan hazudott az interjúban. Előkerült a házassági anyakönyvi kivonatuk, amelyben a 2018. május 19-ei dátum szerepel. Valószínűleg Meghan összezavarodhatott, az elmúlt években egyre népszerűbbé vált, hogy a menyasszony és a vőlegény elmondják a fogadalmaikat egymásnak a nagy napjukon, így lehet, hogy a hercegné ezt már egyfajta titkos esküvőként értelmezte.

Diana hercegnő merész ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Diana hercegnő legmerészebb szettjei.

Ezt is szeretjük