Harrynek nincs igaza Vilmos szerint: tagadja, hogy a királyi család csapdájában élne
Vilmos herceg szerint nincs semmiféle csapdáról szó.

vilmos-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap volt két hete, hogy bemutatták Oprah Winfrey Harry herceggel és Meghan hercegnével készült interjúját, ami óriási botrányt okozott a világon, hiszen több, a királyi családot érintő kényes témát is érintettek.

Harry herceg az édesapjával és a bátyjával való megromlott kapcsolatáról is vallott, szerinte mind a ketten csapdában élnek, és sosem lesz lehetőségük szabaddá válniuk. A The Sunday Timesnak egy Vilmos herceghez közel álló forrás nyilatkozott, elmondta, a trónörökös miképpen vélekedik öccse kijelentéseiről.

Vilmos herceg szerint öccse nagyot tévedett

A 38 esztendős herceget teljesen ledöbbentette, milyen módon nyilatkozott róla az öccse, a testvérek közeli barátja megerősítette, hogy Harry állításai, amelyek arról szóltak, hogy Vilmos és Károly is csapdában élnének, nem fedik le a valóságot.

GettyImages-891224310
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

- Vilmosnak megvan a saját, megtervezett életútja, és teljesen elfogadta a rá szabott szerepet. Egyértelmű, hogy a nagymama unokájaként a kötelesség és a szolgálat tiszteletében él - fogalmazta.

Ez teljesen érthető, hiszen Károly elsőszülöttje volt, már kicsi korától kezdve úgy nevelték, hogy egyszer ő lesz az Egyesült Királyság királya, Harry herceg esetében viszont már ugyanezt nem tették meg, hiszen nála kevés volt az esély, hogy valaha is uralkodóvá válna.

Jelenleg a brit trónöröklési rendben Károly walesi herceg áll az első helyen, ha egyszer édesanyja örökre lehunyja a szemeit, ő lesz az új uralkodó. Károly halála után Vilmosból király lesz, Katalinból pedig királyné. A trónöröklési sorrendben a harmadik, negyedik és ötödik helyen György, Charlotte és Lajos helyezkedik el, csak utánuk jön Harry herceg.

GettyImages-906480556
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A barát azt is elárulta, hogy Vilmost és Károlyt még inkább összekovácsolta Harry és Meghan visszalépése, illetve a botrányinterjú körüli felhajtás. 

- Vilmos fejlődésének része, hogy amint közelebb került apjához, egyből meglátta a hasonlóságaikat. A Harryvel való konfliktusuk is csak közelebb hozta őket egymáshoz - tette hozzá.

Az Egyesült Államokban élő előkelőséggel már felvették a kapcsolatot a trónörökösök, a botrányinterjú megjelenése után néhány nappal telefonon beszélgettek egymással, ám ez nem vezetett egyelőre megoldáshoz. Számos konfliktust kell rendezniük, ehhez pedig valószínűleg nem elég egy beszélgetés. Remélhetőleg az idő múlása is segít, hogy az egymásnak okozott sebek begyógyuljanak.

Diana hercegnő legkihívóbb ruhái

Képes összeállításunkban csokorba szedtük, melyek voltak Diana hercegnő legkihívóbb szettjei.

Ezt is szeretjük