Azt beszélik, Meghan hercegné kiakasztja viselkedésével a hollywoodi elitet: újabb kínos pletyka terjed róla

Meghan hercegnéről azt beszélik, már jobban érdekli a sztárokkal való bulizás, mint Harry herceg.

GettyImages-1172995981

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan hét, hogy ne jelenne meg újabb hír Meghan hercegnéről és Harry hercegről. A múlt héten mi is megírtuk, hogy nincs több mondanivalójuk, így nem várhatóak a jövőben tőlük olyan nyilatkozatok, amelyekben a királyi családról beszélnének

Egyre többen azt pletykálják róluk, hogy már nem olyan erős a kapcsolatuk, és a színfalak mögött valójában mások karjaiban keresik a boldogságot. Harry herceg egy rosszindulatú híresztelésre, miszerint szállodában száll meg, míg a családja Montecitóban van, úgy reagált, hogy az csak hazugság. A The Sun úgy tudja, Meghan viszont tényleg sok időt tölt férje nélkül, arra törekszik, hogy a Los Angeles-i elit központi alakjává váljon, folyton hírességekkel akar lógni, emellett gyakran bulizik az angyalok városában, míg a férje egyedül marad Archie-val és Lilibet Dianával.

Meghan hercegné a bulizás megszállottja lett?

A brit lap Petronella Wyatt újságíró tweetjeiből szemlézett. A nő az egyik bejegyzésében így fogalmazott: "A közelükben élő barátaim mostanában folyton Meghanba botlanak a partikon. Hajlamos rá, hogy otthon hagyja Harryt."

GettyImages-1491552306
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

Tim Dillon, az egyik népszerű podcast műsorvezetője bevallotta, Meghan arra törekszik, hogy folyamatosan sztárokkal lógjon.

- Olyan SMS-eket mutattak nekem, amelyekben ez a nő könyörgött az embereknek, hogy lógjanak vele együtt, és próbálkozik, hogy bejusson helyekre. Persze többünk visszaüzen neki, mert mégis egy hercegné, de elegünk van belőle - fogalmazta.

A férfi nincs túl jó véleménnyel a hercegi párról, szerinte ők olyanok, mint a rossz valóságshow-sztárok, akik szereplési mániában szenvednek.

Meghan ezért nem tartott igényt Kamilla segítségére

Kamilla királyné bármennyire is barátságosan fogadta Meghant, a hercegné nem akarta, hogy a szárnyai alá vegye.

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük