Meghan hercegné a budapesti Mátyás-templomnál pózolt: évekkel ezelőtt járt Magyarországon
Így pózolt a Mátyás-templom előtti macskaköves utcán.

meghan-markle
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Botrányokon innen és túl, jóval azelőtt, hogy a brit királyi család tagjává vált volna, Meghan hercegné kis hazánkba látogatott. Egy olyan kép került elő róla, melyen a Mátyás-templom előtt pózol.

A barna szépség már azelőtt hírnévnek örvendett, mielőtt házasságot kötött volna Harry herceggel, a 2011-es Briliáns elmék Racheljeként ismerte meg a világ. Ekkor még, mint ahogy sok más hollywoodi színésznő, saját Instagram-oldallal rendelkezett. Ide megannyi fotót posztolt mindennapjairól és utazásairól. 

Meghan hercegné a Mátyás-templom előtt fotózkodott

Az egyik ilyen kiruccanás alkalmából látogatott el Magyarországra. A képet egy rajongói oldal posztolta ki újra, hiszen az előkelőség azóta törölte a közösségi oldalait.

 A fotón jól látszik, hogy nagyon élvezte a budapesti éjszakát, hiszen önfeledten pózolt a kivilágított nevezetesség előtt. 

Miután visszaléptek az udvari kötelezettségeiktől, Meghanról felreppentek olyan híresztelések, hogy ismét folytatná színésznői karrierjét. Nos, áprilisban megjelent a Disney Plus-on az Elephant című dokumentumfilm, amelyben narrátorként működött közre.

Ez a feladat egy teljesen új kihívást jelentett számára, hiszen amikor még színésznőként kereste a kenyerét, sosem szinkronizált semmit. Azért a munkájáért kapott hideget és meleget is kritikusoktól. 

Archie herceg édes fotói

Sajnos még nem sokszor láthattuk a kis csöppséget, viszont minden alkalommal megállapították a rajongók, hogy az édes kisfiú édesapja kiköpött mása - még Harry vörös fürtjeit is örökölte. Összeállításunkban megmutatjuk a legédesebb fotóit - az első képeket, a keresztelős fotókat, az apák napi felvételt, élete első pólómeccsét és az Afrikában készült képeket is!

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük