Meghan hercegné krémszínű estélyiben tündökölt Marokkóban - A legszebb ruhája idén ez volt

Képeken Meghan hercegné idei legcsinosabb ruhái.

Meghan hercegné legszebb ruhái 2019
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné ruhaválasztásai mindig megosztják a rajongókat: sokan imádják, sokan pedig utálják az általa viselt darabokat. Egyet viszont el kell ismerni: a sussexi hercegné igazi stíluskirálynő, aki jól elboldogul a dizájnerdarabok fergetegében.

Ezek voltak a legszebb ruhái idén

Meghan élete legkülönlegesebb periódusán esett át idén, ugyanis megszületett az első gyermeke, a kis Archie. Ennek fényében nemcsak a hagyományos divat terén tudott brillírozni, hanem olyan csinos kismamaruhákat is felvonultatott, hogy a várandós rajongói azonnal elkapkodtak minden általa viselt darabot a boltok polcairól.

A kedvenc szettünk rajta talán egy krémszínű estélyi volt, amit a marokkói útjuk során viselt, februárban. A visszafogott szín és az elegáns szabás igazán különlegessé tette a megjelenését, és megtörte a monoton, monokróm nadrágkosztümök uralmát, amiket általában viselni szokott.

Összeállításunkban megnézheted az idei évben viselt legszebb ruháit - neked melyik tetszett a legjobban közülük?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük