Hasonló ruhát húzott Katalin hercegné és Meghan - Kinek áll jobban?
Képeken Meghan Markle és Katalin egyforma ruhái.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg feleségének, Meghan hercegnének stílusa igencsak megváltozott, mióta bekerült a világ leghíresebb famíliájába. A túl rövid szoknyákat, a túl mély dekoltázst, a hasvillantó szetteket és a platformos cipőket felváltották a kifinomultabb, szofisztikáltabb, elegánsabb darabok.

Katalinnal sokszor összeöltöztek

Gyakran hasonlítják össze a két előkelőség, Katalin és Meghan stílusát, nem alaptalanul: számos nyilvános eseményen jelentek meg ugyanolyan vagy nagyon hasonló szettben, de amíg Katalin többször is szívesen visel egy-egy darabot, Harry felesége szeret a divatra áldozni. Az UFO No More (Unidentified Fashion Objects) csapata megvizsgálta a brit, dán, svéd, norvég és spanyol királyi családok divatköltési szokásait, amiből kiderül, Meghan az, aki messze a legtöbbet költi ruhákra, cipőkre és kiegészítőkre. 2018-ban megközelítőleg 407 ezer fontért, vagyis nagyjából 145 millió forintért szereztette be az egyedi tervezői darabokat. Katalin csak a negyedik helyet foglalta el ezen a téren.

Nézd meg, milyen egyforma vagy hasonló szettben jelentek meg eddig a nagy nyilvánosság előtt. Szerinted kinek állt jobban?

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük